Ζενεβιέβ: «Δε θεωρώ δεδομένο τον Βασίλη, επειδή είμαστε 17 χρόνια μαζί»

Όσα είπαν με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου καλεσμένες στο Breakfast@Star

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Ζενεβιέβ Μαζαρί βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής στην παρέα του Breakfast@Star  κι έκαναν τον απολογισμό της χρονιάς. 

«Κρατάω τα καλά από αυτή τη χρονιά», είπε αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί. «Το 2023 ήταν μια περίεργη χρονιά για εμένα με πάρα πολλές αλλαγές και σκέψη. Έκανα και τη λίστα μου φέτος, τα ξεχώρισα τα πράγματα. Αυτός ο χρόνος μου φέρθηκε πολύ καλά και περιμένω το ίδιο και από το 2024», εξομολογήθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Θέλετε να είστε disco queen την Πρωτοχρονιά; Αυτό είναι το κατάλληλο look

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Ζενεβιέβ Μαζαρί στο στολισμένο πλατό του Breakfast@Star 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Ζενεβιέβ Μαζαρί στο στολισμένο πλατό του Breakfast@Star 

Η Ηλιάνα πέρασε τα φετινά Χριστούγεννα στον Βόλο με τον σύντροφό της, ενώ θα αλλάξει χρόνο στο σπίτι των γονιών της στην Πάτρα. Όπως είπε τα οικογενειακά τραπέζια στα οποία συνήθιζε να βρίσκεται με τους δικούς της κατέληγαν πάντα σε τσακωμό. «Θα τσακωθείς για το πιρούνι, για το ψωμί. Ο,τιδήποτε και να προσπαθήσω να θυμηθώ, κάποιος τσακώθηκε, sorry family. Σας αγαπώ πάρα πολύ», είπε με χιούμορ η παρουσιάστρια του Shopping Star

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, το εντυπωσιακό μοντέλο αποκάλυψε ότι λόγω δουλειάς χρειάστηκε στο παρελθόν να περάσει τις μέρες των γιορτών στο εξωτερικό μακριά από την οικογένειά της.

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Θέλω να δω γάμο και να γίνω κουμπάρα στο First Dates

Η οικοδέσποινα του First Dates που έως τώρα έχει διαγράψει 17 χρόνια κοινής πορείας με τον σύζυγό της Βασίλη Καρύδη, τόνισε πως δεν υπάρχει κάποιο μυστικό στις μακροχρόνιες σχέσεις. Αντίθετα πιστεύει ότι χρειάζονται χρόνο και υπομονή «Τον άντρα μου τον βρήκα τυχαία. Ζω με τη λογική ότι τις σχέσεις πρέπει να τις δουλεύεις. Κάθε πρωί που ξυπνάω κοιτάω να μιλήσω με τον άντρα μου να περάσω καλά μαζί του. Δε θεωρώ δεδομένο τον Βασίλη, επειδή είμαστε 17 χρόνια μαζί», ξεκαθάρισε η Ζενεβιέβ Μαζαρί. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top