Τα τηλεοπτικά «beefs» του 2023

Οι κόντρες μεταξύ επωνύμων τη χρονιά που φεύγει

Το ξέσπασμα του Γιάννη Βαρδή για τη Φιλοθέη Μωβ/ βίντεο Super Κατερίνα

Η χρονιά που φεύγει αφήνει πίσω της μια πικρή γεύση για κάποιους επώνυμους, που φέτος είδαν τον εαυτό τους να πρωταγωνιστεί σε «beefs», που ίσως και να μην ήθελαν να δημιουργηθούν. Στην εκπνοή του 2023, κάνουμε μια αναδρομή στις τηλεοπτικές κόντρες που ξέσπασαν μεταξύ γνωστών προσώπων.

Γιάννης Βαρδής - Φιλοθέη Μωβ

Στα μέσα Σεπτεμβρίου, στην επιφάνεια βγήκε η τεταμένη σχέση του Γιάννη Βαρδή με την τελευταία σύζυγο του πατέρα του, Φιλοθέη Μωβ.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της, μετά τη μεγάλη συναυλία που διοργάνωσε ο Γιάννης Βαρδής στη μνήμη του πατέρα του στο Καλλιμάρμαρο, ότι ο αείμνηστος Αντώνης Βαρδής είχε αφήσει ευχή και κατάρα στα παιδιά του να μη γίνει καμία συναυλία μετά τον θάνατό του

Φιλοθέη Μωβ για Γιάννη Βαρδή: «Δε σεβάστηκε την επιλογή του πατέρα του»

Στο άκουσμα αυτών των δηλώσεων, ο Γιάννης Βαρδής απασφάλισε, λέγοντας πως ο πατέρας του δε θα έλεγε ποτέ κάτι τέτοιο, ειδικά στα παιδιά του και πως «η κυρία με το ψεύτικο όνομα – τη λένε Μαρία Σκιντζή- παντρεύτηκε 3 μήνες με τον πατέρα μου, με δική μου υπογραφή, χωρίς ο πατέρας μου να έχει την αίσθηση του χρόνου και της αντίληψης».

Σημείωσε, επίσης, πως ως νόμιμη χήρα έχει το 25% των πνευματικών δικαιωμάτων. «Δεν έχει όμως το ηθικό δικαίωμα, αυτό το έχω εγώ και η αδερφή μου», επισήμανε. Ανέφερε πως της επέτρεψε να μένει στο σπίτι του πατέρα του, αφότου είχε φύγει από τη ζωή, για 17 μήνες και εκείνη του απάντησε πως θα τον κυνηγούσε νομικά, παρόλο που η ίδια έχει δουλειά, σπίτι και είναι εισοδηματίας.

Γιάννης Βαρδής για Μωβ: «Την απεχθάνομαι. Δε θέλω να τη βλέπω» 

«Προσπάθησε να μπει στους λογαριασμούς του πατέρα μου…Κατάφερα να σώσω τα χρήματα του, επειδή ήμουν συνδικαιούχος. Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι μια γυναίκα που αυτό που λέει, ισχύει», πρόσθεσε. Σε έντονο ύφος, ο Γιάννης Βαρδής ισχυρίστηκε πως η στάση της άλλαξε μετά τον θάνατο του πατέρα του και ξεκαθάρισε ότι «την απεχθάνομαι, δε θέλω να τη βλέπω μπροστά μου».

Την επόμενη μέρα, η Φιλοθέη Μωβ έβαλε τέλος στον «πόλεμο» που ξέσπασε ανάμεσά τους, λέγοντας πως: «Δε θα με ενδιέφερε να δώσω παράταση στο θέμα. Υπάρχουν στιγμές που η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση».

Δημήτρης Αλεξάνδρου - Σίσσυ Χρηστίδου

Στις αρχές Οκτωβρίου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν χείμαρρος σε δηλώσεις του σχετικά με την αποχώρησή του από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. «Δυστυχώς, δεν έχω μιλήσει καθόλου με τη Σίσσυ Χρηστίδου, είναι άφαντη. Δε μου έχει απαντήσει στα μηνύματα, σε τηλέφωνα. Έχει περάσει κι όλο αυτό το κομμάτι με τον πρώην σύζυγό της. Δεν είναι και εύκολο όλο αυτό. Λογικό είναι. Νόμιζα ότι θα ήμουν στην εκπομπή της. Δεν ξέρω τι έγινε και δεν είμαι. Δεν πήρα απάντηση. Γενικά ένα αναπάντητο ερώτημα και για σένα και για μένα και για τον οποιονδήποτε», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Αλεξάνδρου για Χρηστίδου: «Είναι άφαντη, δεν απαντάει στα μηνύματά μου»

Την επόμενη μέρα, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, λέγοντας πως: «Ήξερα ότι ο Δημήτρης θα παραμείνει στην εταιρία, απλά στο budget της εκπομπής δε χωράει. Οπότε ήξερα ότι ο Δημήτρης δε θα μείνει χωρίς δουλειά και θεώρησα ότι η εταιρία θα τον ενημερώσει».

Σίσσυ Χρηστίδου σε Αλεξάνδρου: «Πότε με πήρες τηλέφωνο και δεν το σήκωσα;»

«Τον άκουσα με έκπληξη να λέει ότι με έχει πάρει τηλέφωνα, μου έχει στείλει μηνύματα και εγώ δεν του απαντώ, τον πήρα κατευθείαν τηλέφωνο και μου το έκλεισε, δεν το σήκωσε. Του έστειλα μετά ένα μήνυμα, του λέω “πότε μου έστειλες μηνύματα” και μου απάντησε ότι αυτό δεν το είπε ποτέ. Του λέω “πότε με πήρες τηλέφωνο και δεν το σήκωσα;” και μου απάντησε “γιατί να σε πάρω;”. Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ ειλικρινά. Δεν ένιωθα ότι είχε κάποιο πρόβλημα μαζί μας ο Δημήτρης».

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στα όσα ισχυρίστηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου- βίντεο «Mega Kαλημέρα»

Δημήτρης Αλεξάνδρου για Σίσσυ Χρηστίδου: «Όλα έχουν τελειώσει, προχωράμε»

Η κόντρα τους έληξε στα τέλη του ίδιου μήνα, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να επισημαίνει πως: «Σχετικά με την Σίσσυ Χρηστίδου τα έχω απαντήσει, ο κόσμος κατάλαβε. Όλα έχουν τελειώσει, προχωράμε παρακάτω. Γενικότερα η ζωή μου έχει αφήσει πικρία αλλά προχωράμε. Όλα είναι εφόδια για το μέλλον. Για την ώρα κοιτάμε τη δουλειά μας και το νέο μας ξεκίνημα».

Light – Aνδρέας Μικρούτσικος

Ήταν στα τέλη Οκτωβρίου 2023, όταν ο χαρακτηρισμός του Light για το τραγούδι “Ντερμπεντέρισσα” του Μάρκου Βαμβακάρη ως «απολίθωμα», τραγούδι που ερμήνευσε το σπουδάστρια του Fame Story, προκάλεσε το ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

O Light σε συναυλία στο ΟΑΚΑ/ NDP

O Light σε συναυλία στο ΟΑΚΑ/ NDP

«Αυτό το πράγμα είναι ανιστόρητο, είναι ανήθικο, είναι άμουσο, είναι άστα να παν’ στο δι@@λο. Δεν μπορεί ο Light να μας πει τι είναι ο Χατζιδάκις, τι είναι ο Θεοδωράκης, τι είναι ο Ξαρχάκος, τι είναι η ελληνική μουσική, τι είναι ο Μαρκόπουλος, τι είναι ο αδερφός μου. Θα έρθει ο Light να μου ότι είναι “boring”;», σχολίασε σε έντονο ύφος ο παρουσιαστής, με τις δηλώσεις του να προκαλούν την αντίδραση του Light,  o οποίος είπε ότι δε γνώριζε τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αλλά μόνο τον αδελφό του, Θάνο. 

Light για τη σύντροφό του: «Η Άννα με στηρίζει. Με κάνει να νιώθω υπέροχα»

«Τώρα ο κύριος Ανδρέας δεν ξέρω ποιο επίπεδο έχει, διάβαζα στο google ότι κάνει 40-50 χρόνια ριάλιτι, αν είναι αυτό το επίπεδό του, δε θα ήθελα να είμαι στο επίπεδό του», σχολίασε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως «Αντί να συνταξιοδοτηθεί με λίγη αξιοπρέπεια είναι τριτοτέταρτος στο πάνελ της Καινούργιου». 

Ανδρέας Μικρούτσικος/ NDP

Ανδρέας Μικρούτσικος/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Ακολούθησε απάντηση Μικρούτσικου που χαρακτήρισε τον Light «ανίδεο, θρασύτατο τυπάκι».

Κατερίνα Καινούργιου - Φαίη Σκορδά

Κι ενόσω καλά κρατούσε η κόντρα Light- Ανδρέα Μικρούτσικου, τα σχόλια στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά εξόργισαν την Κατερίνα Καινούργιου, εκφράζοντας την έντονη ενόχλησή της δημόσια στον αέρα της εκπομπής της, στις αρχές Νοεμβρίου του 2023.

Η Φαίη Σκορδά/ NDP Νίκος Ζότος

Ειδικότερα, η Φαίη Σκορδά σχολίασε ότι «τα συγκεκριμένα λόγια από τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήταν υπερβολικά, ήταν σαν να υπάρχει μία γραμμή, να υπερέβησαν τα όρια. Δεν είναι μόνο το τηλεοπτικό, μετά υπάρχει ένας σεβασμός σε έναν άνθρωπο. Δεν είναι για να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι για το συγκεκριμένο μόνο», προσθέτοντας ότι φιλοξένησαν ένα πρόσωπο (σ.σ τον Light) στην εκπομπή της Super Κατερίνα που έβριζε τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Η Κατερίνα Καινούργιου/ NDP

Η Κατερίνα Καινούργιου/ NDP

Η οργισμένη απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου ήρθε την επόμενη μέρα, πετώντας μπηχτές για χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και για περίεργες συνεργασίες. «Η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της γύρισαν και είπαν ότι η εκπομπή και η παρουσιάστρια σε εξευτελίζουν. Αυτό είπαν. Η Φαίη είπε ότι εμείς σε εξευτελίζουμε. Δεν πειράζει promo τους κάνουμε, 5% κάνει η εκπομπή, ας την ανεβάσουμε λίγο σήμερα. 

Επίθεση Καινούργιου στη Σκορδά: Οι μπηχτές για τις περίεργες συνεργασίες

Ενοχλεί κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν βλέπουν ανθρώπους να συνεργάζονται χρόνια και δεν αλλάζουν συνεργάτες κάθε χρόνο. Ενοχλεί κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές, όταν εγώ και η ομάδα μου έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν, χωρίς τις πλάτες κανενός και έχουμε φτάσει να κάνουμε επιτυχία πραγματικά με πολλή σκληρή δουλειά, χωρίς κανέναν γάμο και περίεργες συνεργασίες. Και χωρίς κανέναν εξευτελισμό. Δεν πειράζει θα κάνει μια μονάδα παραπάνω σήμερα», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Σκορδά

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Σκορδά

Mετά από αυτές τις δηλώσεις, η Φαίη Σκορδά δεν έδωσε καμία απάντηση, αλλά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας που βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής της, ανέβασε σε story ένα βίντεο, λέγοντας: «Αυτό που κάνατε στη Φαίη σήμερα, δε θα το ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ που με κάνατε να τη σεβαστώ και να την αγαπήσω πέντε φορές παραπάνω για όλα της και θα είμαι στο πλευρό της όπου και αν δουλεύω. Για πάντα! Μόνο και μόνο γι’ αυτό που έπρεπε να περάσει σήμερα. Οι άνθρωποι που έχουν τόσο σοβαρά θέματα πάσης φύσεως, πρέπει να προσπαθήσουν να τα λύσουν και οι κοντινοί τους να τους βοηθήσουν».

Ζήνα Κουτσελίνη - Μαίρη Συνατσάκη

Στα τέλη του Νοεμβρίου, η Ζήνα Κουτσελίνη δε μάσησε τα λόγια της όταν ρωτήθηκε για την απουσία της Μαίρης Συνατσάκη από την τηλεόραση, η οποία δήλωσε ότι απέχει επειδή περιορίζεται ο αυθορμητισμός της.

Oι δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για τη Μαίρη Συνατσάκη- βίντεο Breakfast@Star

Oι δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για τη Μαίρη Συνατσάκη- βίντεο Breakfast@Star

«Η κυρία Συνατσάκη δε νομίζω να περιορίστηκε ποτέ ο αυθορμητισμός της. Άλλωστε, κάποτε σε μια εκπομπή που ήταν, έβρισε το παιδί μου, μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Τότε, είχα δώσει μια συνέντευξη για την κόρη μου, όπου μιλούσα κι έλεγα ότι η κόρη μου είναι μικρή και της αρέσει πολύ η μαγειρική και όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει σεφ. Και πετάγεται ο Ουγγαρέζος τότε σε όλη την παρέα και είπαν “θα σε πάει αίμα” και γελούσαν όλοι μαζί, αυτός ήταν ο τίτλος της εκπομπής. Επειδή την κόρη μου τη λένε Έμμα, ότι θα με πάει… αίμα! Και πέταξαν τότε το περιοδικό κάτω τότε με σνομπισμό. Όλα αυτά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, κάποια χρόνια πίσω» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Η Συνατσάκη σε μία εκπομπή έβρισε το παιδί μου, μαζί με τον Ουγγαρέζο»

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη, η Μαίρη Συνατσάκη έστειλε ένα δελτίο τύπου σε όλες τις εκπομπές και απάντησε λέγοντας τα εξής:  «Επειδή, ευτυχώς, υπάρχει το απόσπασμα της συγκεκριμένης τηλεοπτικής στιγμής, είναι απολύτως φανερό ότι δε βρίζω το παιδί κανενός ανθρώπου. Ο τρόπος που διαβάζω το απόσπασμα είναι πράγματι εκνευριστικός. Έχω μια υπερβολή και μια “τηλεοπτικίλα” εκείνης της εποχής που με ενοχλεί».

Η Μαίρη Συνατσάκη απαντά στη Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν έβρισα το παιδί της»

Συνέχεια στην κόντρα της με τη Μαίρη Συνατσάκη έδωσε η Ζήνα Κουτσελίνη, μέσω μιας αιχμηρής ανάρτησης στο Tik Tok. Η παρουσιάστρια του Star «κατακεραύνωσε» τη γνωστή youtuber για παλαιότερα σχόλιά της σχετικά με πλαστικές επεμβάσεις της Ζήνας Κουτσελίνη.

Κουτσελίνη: Η αιχμηρή απάντηση στη Συνατσάκη - «Μιλά για τις πλαστικές μου»

Το συγκεκριμένο beef έγινε θέμα συζήτησης για αρκετές μέρες στις τηλεοπτικές εκπομπές, με τη Μαίρη Συνατσάκη να σχολιάζει σχετικά: «Όταν κάποιος αναφέρεται στο ήθος μου, είναι η "Αχίλλειος πτέρνα" μου, προσπαθώ για αυτό. Δε θα έβριζα το παιδί κανενός, ποτέ» και τη Ζήνα Κουτσελίνη να το «κλείνει», λέγοντας πως:

Κουτσελίνη για Συνατσάκη: «Δεν της κρατώ θυμό, παρότι χασκογελούσε»

«Δεν υπάρχει θέμα, δεν κρατάω τίποτα στη συγκεκριμένη κοπέλα, δεν έχω πρόβλημα. Τη δεδομένη στιγμή η Μαίρη Συνατσάκη πληρωνόταν από έναν τηλεοπτικό σταθμό, χασκογελούσε, πετώντας το περιοδικό και προσβάλοντας το παιδί μου και εμένα. Ουσιαστικά βρίζει το παιδί μου και εμένα. Ας μην το συνεχίσουμε, λοιπόν, γιατί το έντιμο θα ήταν να μείνουμε στην άστοχη στιγμή που παραδέχτηκε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top