Σίσσυ Χρηστίδου σε Αλεξάνδρου: «Πότε με πήρες τηλέφωνο και δεν το σήκωσα;»

Η απάντηση παρουσιάστριας στις δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν ισχύει ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με πήρε τηλέφωνο και μου έστειλε μηνύματα»- βίντεο «Mega Kαλημέρα»

Μετά τις δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου σχετικά με την αποχώρησή του από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, ήρθε η πρώτη αντίδραση της παρουσιάστριας, η οποία επισήμανε ότι ο άλλοτε συνεργάτης δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί της, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος. 

Αλεξάνδρου για Χρηστίδου: «Είναι άφαντη, δεν απαντάει στα μηνύματά μου»

Υπενθυμίζεται ότι σε χθεσινές του δηλώσεις ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εξέφρασε την πικρία του που δεν ενημερώθηκε αν θα ήταν ή όχι στη φετινή σεζόν της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», καθώς και ότι δεν μπόρεσε να αποχαιρετήσει και να ευχαριστήσει τηλεθεατές και συνεργάτες. «Δυστυχώς, δεν έχω μιλήσει καθόλου με τη Σίσσυ Χρηστίδου, είναι άφαντη. Δε μου έχει απαντήσει στα μηνύματα, σε τηλέφωνα. Νόμιζα ότι θα ήμουν στην εκπομπή της. Δεν ξέρω τι έγινε και δεν είμαι. Δεν πήρα απάντηση. Γενικά ένα αναπάντητο ερώτημα και για σένα και για μένα και για τον οποιονδήποτε», δήλωσε χθες στην εκπομπή «Πρωινό ΣΟΥΣΟΥ».

Η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα, μιλώντας σε δημοσιογράφους. Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν της τηλεφώνησε ποτέ, ότι δε χωρούσε στο budget της εκπομπής, όμως δεν αποφασίζει η ίδια γι’ αυτό και πως θεώρησε ότι θα τον ενημέρωνε η εταιρία ότι δε θα ήταν στο πάνελ τη φετινή σεζόν. 

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Όταν τελείωσε η σεζόν, κάλεσα τους συνεργάτες μου σε ένα γεύμα και το κάνω κάθε χρόνο για να τους ευχαριστήσω. Ήταν καλεσμένος και ο Δημήτρης και ήταν η τελευταία φορά που τον είδα. Σε εκείνη τη φάση είχε λήξει η σεζόν, αλλά δε γνωρίζαμε τι θα γίνει με την ομάδα. Του είπα ότι δε γνωρίζω. Καταλήξαμε ότι λόγω budget δεν μπορεί να μείνει η ομάδα έτσι όπως είναι, γι’ αυτό και δεν αναπληρώθηκε ο Δημήτρης. Δεν έχει έρθει κάποιος στη θέση του. Στη θέση της Ελένης ήρθε η Βάλια, αλλά όπως είδατε είμαστε ένας λιγότερος.

To  budget αφορά στη δική μας εκπομπή. Όπως ξέρετε αυτό δεν περνά από μένα, δεν το αποφασίζω εγώ, ούτε ήξερα τι χρήματα παίρνει ο Δημήτρης, ούτε εγώ συζητούσα τον μισθό του.

Ήξερα ότι ο Δημήτρης θα παραμείνει στην εταιρία, απλά στο budget της εκπομπής δε χωράει. Οπότε ήξερα ότι ο Δημήτρης δε θα μείνει χωρίς δουλειά και θεώρησα ότι η εταιρία θα τον ενημερώσει», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Τον άκουσα με έκπληξη να λέει ότι με έχει πάρει τηλέφωνα, μου έχει στείλει μηνύματα και εγώ δεν του απαντώ, τον πήρα κατευθείαν τηλέφωνο και μου το έκλεισε, δεν το σήκωσε. Του έστειλα μετά ένα μήνυμα, του λέω “πότε μου έστειλες μηνύματα” και μου απάντησε ότι αυτό δεν το είπε ποτέ. Του λέω “πότε με πήρες τηλέφωνο και δεν το σήκωσα;” και μου απάντησε “γιατί να σε πάρω;”. Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ ειλικρινά. Δεν ένιωθα ότι είχε κάποιο πρόβλημα μαζί μας ο Δημήτρης», πρόσθεσε.

«Η μία εκτίμηση είναι ότι ενδεχομένως ήθελε να μείνει στην εκπομπή, αυτό αισθάνομαι, αλλά δεν είναι κάτι που περνά από το δικό μου χέρι. Η δεύτερη είναι ότι όταν έκλεισε η εκπομπή, ο Δημήτρης δεν αποχαιρέτησε. Για την Ελένη Βουλγαράκη κάναμε ένα βίντεο αποχαιρετιστήριο, γιατί η Ελένη ήταν 5 χρόνια στην εκπομπή, αλλά μας είχε πει ότι θα φύγει οπότε εγώ ήθελα να την τιμήσω. Για τον Δημήτρη επειδή δεν γνώριζα ότι θα φύγει από την εκπομπή, δεν του είπα χαιρέτησε τον κόσμο. Κατάλαβα ότι είχε αυτό το παράπονο. Δεν το ήξερα σε εκείνη τη φάση. Με στενοχωρεί ότι δε με πήρε τηλέφωνο και κάνουμε αυτό αυτήν τη στιγμή μπροστά σας» ανέφερε.

«Στη βάφτιση του γιου του δε με κάλεσε. Δεν κάναμε παρέα εκτός εκπομπής και θεώρησα ότι μπορεί να γινόταν σε έναν στενό οικογενειακό κύκλο. Αν με καλούσε θα πήγαινα», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top