Κουτσελίνη: Η αιχμηρή απάντηση στη Συνατσάκη - «Μιλά για τις πλαστικές μου»

«Ευτυχώς υπάρχουν ντοκουμέντα»

Ρεπορτάζ του Breakfast@Star για την κόντρα Κουτσελίνη - Συνατσάκη

Συνέχεια στην κόντρα της με τη Μαίρη Συνατσάκη δίνει η Ζήνα Κουτσελίνη, μέσω μιας αιχμηρής ανάρτησης στο Tik Tok. Η παρουσιάστρια του Star «κατακεραυνώνει» τη γνωστή youtuber για παλαιότερα σχόλιά της σχετικά με τις πλαστικές της επεμβάσεις. 

«Η Συνατσάκη σε μία εκπομπή έβρισε το παιδί μου, μαζί με τον Ουγγαρέζο»

Ένα βίντεο από την εκπομπή Spata Live που παρουσίαζε πριν χρόνια η Μαίρη Συνατσάκη ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok η Ζήνα Κουτσελίνη. Σε αυτό φαίνεται η γνωστή youtuber μαζί με τους υπόλοιπους στο πάνελ να σχολιάζουν την εμφάνιση της παρουσιάστριας.

Η Μαίρη Συνατσάκη απαντά στη Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν έβρισα το παιδί της»

«Συνατσάκη, μιλά για τις πλαστικές μου. Σεβασμός από γυναίκα σε γυναίκα. Φτου κακά. Τι είπες τώρα σατανά… Γελάω με τις πλαστικές όχι, με τα κιλά. Ευτυχώς υπάρχουν ντοκουμέντα», ήταν το σχόλιο που συνόδευε το βίντεο που ανήρτησε η Ζήνα Κουτσελίνη, αφήνοντας αιχμές κατά της κ. Συνατσάκη.

 

@zina.koutselini #αλήθειεςμετηνζήνα #μιαστιγμη #politicalcorrect ♬ πρωτότυπος ήχος - Zina Koutselini

 

Η κόντρα των δύο γυναικών ξεκίνησε χθες, Τρίτη, μετά από δήλωση της Ζήνας Κουτσελίνη ότι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχαν μιλήσει άσχημα για την κόρη της Έμμα. 

«Η κυρία Συνατσάκη δεν νομίζω να περιορίστηκε ποτέ ο αυθορμητισμός της. Άλλωστε, κάποτε σε μια εκπομπή που ήταν, έβρισε το παιδί μου. Μαζί τότε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν τον είχε περιορίσει τον εαυτό της, ενδεχομένως να το είχε σκεφτεί καλύτερα. Τώρα τα χρόνια πέρασαν, όλα ξεχνιούνται. Είναι ωραίο οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό και οι ίδιοι, να το θυμούνται, όταν μετά από χρόνια κρίνουν τους άλλους. Οπότε η κυρία Συνατσάκη μαζί με τον κύριο Ουγγαρέζο τότε, είχα δώσει μια συνέντευξη για την κόρη μου, όπου μιλούσα κι έλεγα ότι η κόρη μου είναι μικρή και της αρέσει πολύ η μαγειρική και όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει σεφ. Και πετάγεται ο Ουγγαρέζος τότε σε όλη την παρέα και είπαν “θα σε πάει αίμα” και γελούσαν όλοι μαζί. Αυτός ήταν ο τίτλος της εκπομπής. Επειδή την κόρη μου τη λένε Έμμα, ότι θα με πάει… αίμα! Και πέταξαν τότε το περιοδικό κάτω τότε με σνομπισμό. Όλα αυτά κάποια χρόνια πίσω», δήλωσε μεταξύ άλλων η Ζήνα Κουτσελίνη.

Ζήνα Κουτσελίνη

Ζήνα Κουτσελίνη / NDP Photo

Λίγο αργότερα ήρθε και η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη, η οποία αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι μίλησε άσχημα για την κόρη της: «Επειδή, ευτυχώς, υπάρχει το απόσπασμα της συγκεκριμένης τηλεοπτικής στιγμής, είναι απολύτως φανερό ότι δε βρίζω το παιδί κανενός ανθρώπου. Ο τρόπος που διαβάζω το απόσπασμα είναι πράγματι εκνευριστικός. Έχω μια υπερβολή και μια “τηλεοπτικίλα” εκείνης της εποχής που με ενοχλεί», επεσήμανε μεταξύ άλλων.

Μαίρη Συνατσάκη

Μαίρη Συνατσάκη / NDP Photo

Τσιμτσιλή για Συνατσάκη: «Όταν τάσσεσαι υπέρ των αδυνάτων, είναι περίεργο να προσβάλλεις μια γυναίκα»

Θέση στην κόντρα Κουτσελίνη - Συνατσάκη πήρε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία μιλώντας στην εκπομπή της υποστήριξε ότι είναι πολύ άκομψο μια γυναίκα να σχολιάζει τις πλαστικές επεμβάσεις μιας άλλης.

«Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά άκομψο γιατί όταν είσαι μια γυναίκα που έχεις αποδείξει ότι έχεις ενσυναίσθηση, ότι τάσσεσαι στο πλευρό των αδυνάμων…  Εγώ δε θα ξεχάσω που η Συνατσάκη ήταν στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη για το βίντεο που είχε διαρρεύσει από σύντροφό της για να την εκθέσει. Τότε είχε μπει μπροστά πρώτη. Όταν τάσσεσαι υπέρ των αδυνάτων, ακούγεται λίγο περίεργο να προσβάλλεις μια γυναίκα επειδή επέλεξε να κάνει πλαστικές», είπε αρχικά η παρουσιάστρια της εκπομπής  Happy Day και πρόσθεσε στη συνέχεια: 

«Εγώ αυτό που θα επαναλάβω ότι όλοι όσοι είμαστε εδώ αλλά και στις άλλες εκπομπές στο παρελθόν μπορεί να έχουμε κάνει κάτι αντίστοιχο. Και εγώ το ίδιο θέμα αλλιώς θα το σχολίαζα στα 20 αλλιώς στα 30 αλλιώς στα 40, ανάλογα τις εμπειρίες και πολλά άλλα».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top