Κουτσελίνη για Συνατσάκη: «Δεν της κρατώ θυμό, παρότι χασκογελούσε»

«Πέταξε ένα περιοδικό, υποτιμώντας τη σχέση με το παιδί μου»

Για το θέμα με τη Μαίρη Συνατσάκη ρωτήθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη από τους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών.

«Η Συνατσάκη σε μία εκπομπή έβρισε το παιδί μου, μαζί με τον Ουγγαρέζο»

κουτσελίνη

Αρχικά η παρουσιάστρια του Star είπε στον ρεπόρτερ που της είχε κάνει την ερώτηση για τη Μαίρη Συνατσάκη: «Με ρώτησες κάτι πολύ συγκεκριμένο και σου απάντησα κάτι πολύ συγκεκριμένο. Θα μείνω σε αυτά που σου απάντησα κι ας κρατήσει η Μαίρη τη δική της απάντηση. Εγώ έχω δώσει τη δική μου. Νομίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι που κατάλαβαν πολύ καλά ποιος ήταν ο λόγος που εννιά χρόνια επέμενα στα λεγόμενά της.

Μου ζητήσατε να συνεχίσω και απαντώ σε ό,τι με ρωτάτε. Αυτό είναι για εμένα. Ούτε βγάζω δελτία Τύπου, ούτε κάνω κάτι άλλο. Με ρωτάτε και σας απαντώ. Θα το σκεφτώ αν χρειαστεί να βγάλω και δελτίο Τύπου.

Δεν έχω καμία αντίρρηση, όπως πριν πολλά χρόνια τα είπαμε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τώρα να τα πω με τη Μαίρη Συνατσάκη ή με τον Σπύρο Σαμοϊλη που ανέλαβε την ευθύνη των λεγομένων του. Εγώ θα μείνω σε κάτι, με ρωτάτε όλοι μαζί και απαντώ σε όλους σας. Αν κάποιος σας διαφωνεί, εκφράζει τη διαφωνία του. Ο άνθρωπος που κάθεται σε μία καρέκλα, δεν είναι μόνο για τα εύκολα. Είναι και για τα δύσκολα. Και στα δύσκολα δε δείχνουμε το δάχτυλο ότι έφταιξε ο άλλος. Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι».

«Η Συνατσάκη έχει αυτοβαφτιστεί θεματοφύλακας της πολιτικής ορθότητας»

Στη συνέχεια, η Ζήνα Κουτσελίνη πρόσθεσε: «Ο αυθορμητισμός της τηλεόρασης υπάρχει και θα υπάρχει. Άλλο να είσαι αναιδής και άλλο αυθόρμητος. Δεν ομιλώ για αναίδεια σε ό,τι αφορά την κυρία Συνατσάκη. Μιλάω ότι έχει διαφορά να είναι κανείς αυθόρμητος από το να είναι αναιδής. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Όταν κανείς γελά, όταν πετά ένα περιοδικό από τα λεγόμενα που διαβάζει για την κόρη μου, νομίζω ότι ο κόσμος κρίνει. Δεν το θυμάμαι μετά από 9 χρόνια, ούτε έχω θυμό. Το ξεκαθάρισα, το είπα γιατί εκείνη είπε ότι δεν υπάρχει αυθορμητισμός στην τηλεόραση. Θύμισα μία στιγμή που λειτούργησε αυθόρμητα, που πέταξε ένα περιοδικό, υποτιμώντας τη σχέση με το παιδί μου».

«Ας μην το συνεχίσουμε, γιατί δεν την τιμά. Αυτό που είπα για την οικιακή βοηθό ήταν χιούμορ. Εκείνη δεν κάνει χιούμορ, πετάει ένα περιοδικό. Προσβάλει το παιδί μου και εμένα. Ουσιαστικά βρίζει το παιδί μου και εμένα. Ας μην το συνεχίσουμε, λοιπόν, γιατί το έντιμο θα ήταν να μείνουμε στην άστοχη στιγμή που παραδέχτηκε. Πληρωνόταν τη δεδομένη στιγμή από έναν τηλεοπτικό σταθμό, χασκογελούσε πετώντας το περιοδικό», ανέφερε η παρουσιάστρια του Star. 

Τέλος, η Ζήνα Κουτσελίνη κατέληξε: «Τη δεδομένη στιγμή η Μαίρη Συνατσάκη πληρωνόταν από έναν τηλεοπτικό σταθμό, χασκογελούσε, πετώντας το περιοδικό. Όσο για τις πλαστικές, είπε αυτά και χειρότερα. Εγώ δέχομαι να πάμε σε πλαστικό χειρουργό και να μπούμε όλες στη σειρά για να δούμε ποια πραγματικά έχει κάνει πλαστική. Και το λέω αυτό, γιατί όταν προσβάλεις έναν άνθρωπο, οφείλεις να τον σεβαστείς. Το political correct σήμερα δε λέει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει θέμα, δεν κρατάω τίποτα στη συγκεκριμένη κοπέλα, δεν έχω πρόβλημα. Θέλω να πιστεύω ότι κοιτώντας το παιδί της στα μάτια, θα είναι μία καλή μητέρα. Το ίδιο θα ήθελα να κάνω κι εγώ κοιτώντας το παιδί μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top