«Η Συνατσάκη έχει αυτοβαφτιστεί θεματοφύλακας της πολιτικής ορθότητας»

Το σχόλιο παρουσιαστή και ραδιοφωνικού παραγωγού για τη Μαίρη Συνατσάκη

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Πρωινο ΣουΣου

Με αφορμή το θέμα που προέκυψε ανάμεσα στη Μαίρη Συνατσάκη και τη Ζήνα Κουτσελίνη για το αν έβρισε ή όχι το παιδί της, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έκανε τη δική του τοποθέτηση στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣου όπου συμμετέχει. 

«Η Συνατσάκη σε μία εκπομπή έβρισε το παιδί μου, μαζί με τον Ουγγαρέζο»

«Η Μαίρη Συνατσάκη έχει υπάρξει παρουσιάστρια αλλά τώρα πια είναι influencer. Όταν κάποιος κάνει ένα άκομψο αστείο -αστείο κατά την άποψη αυτού που το κάνει- για το παιδί σου, καταλαβαίνω ότι είναι ό,τι ιερότερο υπάρχει. Εγώ την παραδέχομαι τη Ζήνα Κουτσελίνη που το θυμήθηκε ακριβώς τη στιγμή που έχουμε τις δηλώσεις της Μαίρης Συνατσάκη», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός. 

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος τα είπε... έξω από τα δόντια για τη Μαίρη Συνατσάκη

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος τα είπε... έξω από τα δόντια για τη Μαίρη Συνατσάκη

«Όλοι έχουμε κάνει κι έχουμε πει στο παρελθόν πράγματα για τα οποία που μετανιώνουμε και θα θέλαμε, αν μπορούσαμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, να μην είχαν υπάρξει», παραδέχθηκε από την πλευρά της η Ελένη Τσολάκη.

«Ζητάμε και συγνώμη για πράγματα που έχουμε πει και κάνει κατά καιρούς. Είναι σημαντικό αυτό. Εμένα αυτό που μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση είναι ότι υπάρχουν κάποια πρόσωπα στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο που εμφανίζονται -και το έχουν αποφασίσει μόνοι τους- ως θεματοφύλακες της πολιτικής ορθότητας», συμπλήρωσε αμέσως μετά ο πανελίστας. 

Η Μαίρη Συνατσάκη απαντά στη Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν έβρισα το παιδί της»

«Όταν αυτά τα πρόσωπα που έχουν αυτοβαφτιστεί "θεματοφύλακες της πολιτικής ορθότητας" υποπέφτουν σε πολύ σοβαρά ατοπήματα, καλό είναι να θυμόμαστε αυτά τα σχόλια, γιατί κανείς δεν είναι άγιος κι όταν κάνει μια χοντράδα ένας άνθρωπος που το παίζει ο απόλυτος politically correct, φαίνεται διπλή», κατέληξε στο σχόλιό του για τη Μαίρη Συνατσάκη ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top