Φάρμα Γιώργος Τσάμης: Ο Παρλάντζας επιβάλλεται εξουσιαστικά στον χώρο

«Οι συμπαίκτες μου άλλαξαν συμπεριφορά από όταν πήρα την ασυλία».

Όλο αυτό το διάστημα που ήταν στη Φάρμα κάποιοι συμπαίκτες του είπαν πως ο Γιώργος Τσάμης παίζει έναν ρόλο και δεν είναι έτσι στην πραγματικότητα.

Νίκος Παρλάντζας ή Γιώργος Τσάμης; Ποιος παίκτης αποχώρησε;

c

Φάρμα: Ο Γιώργος Τσάμης στο Breakfast@star

«Κι εγώ ψάχνω ποιος είμαι. Όταν παίζεις έναν ρόλο σαν ηθοποιός πάντα έχεις και κάποιες πτυχές του εαυτού σου. Δεν μπορείς να είσαι κάτι άλλο. Φιλτράροντας κάποια πράγματα μέσα στη Φάρμα κάποιες φορές επέλεγα να αναδείξω κάποιες πτυχές και άλλες να τις κρατήσω πίσω. Στις αρχές το έκανα πιο έντονα, ενώ στη συνέχεια όταν έβλεπα ότι δε με έπαιρνε από κάποια άτομα το μάζευα. Στην αρχή ήμουν σαν τηλεθεατής στη Φάρμα και όταν έβλεπα ότι βγαίνει ένα θέμα το έκανα πιο έντονο», είπε καλεσμένος στο Breakfast@star μετά την αποχώρησή του από τη Φάρμα.

Ο Γιώργος Τσάμης τόνισε που έγιναν κάποιοι έντονοι καβγάδες εκτός κάμερας που του στοίχισαν και έτσι κλείστηκε στο δωμάτιο σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Οι συμπαίκτες μου άλλαξαν συμπεριφορά από όταν πήρα την ασυλία».

Κλείνοντας, μίλησε και για τον Νίκο Παρλάντζα μιας και ήταν εκείνος που τον «πέταξε» από τη Φάρμα: «Ο Νίκος οδηγεί και υπάρχουν άνθρωποι που ακολουθούν. Έχει το χάρισμα να επιβάλλεται στον χώρο, καμιά φορά επιβάλλεται πιο εξουσιαστικά από όσο χρειάζεται. Δεν είμαι θυμωμένος με τον Νίκο».
 
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top