Fame Story: Οι καθηγητές οργανώνουν party μαζί με τους σπουδαστές

Δείτε την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου το 47ο επεισόδιο μετά τις 23:00

Δείτε το trailer του 47ου επεισοδίου του Fame Story

Στο σημερινό επεισόδιο (Πέμπτη 14/12), ο Χάρης Κούσιος κάνει πρόβα με τους σπουδαστές τα ντουέτα τους.

Η Πηγή Δεβετζή μπαίνει στην Ακαδημία για το καθιερωμένο πρόγραμμα εξάσκησης. Κάνει στους σπουδαστές γυμναστική με… τραμπολίνο και όλοι νιώθουν ξανά σαν μικρά παιδιά!

Η Πηγή Δεβετζή φροντίζει για τη φυσική κατάσταση των σπουδαστών 

Η Πηγή Δεβετζή φροντίζει για τη φυσική κατάσταση των σπουδαστών 

Το επόμενο πρωί, οι σπουδαστές ξυπνούν και βλέπουν το θέμα για το μάθημα της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη, που είναι εμπνευσμένο από την επικαιρότητα των γιορτινών ημερών. Το σενάριο του task, που τους δίνεται, θέλει τους σπουδαστές ανάβουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πόλη τους και την επόμενη μέρα να έχουν τηλεοπτικές συνεντεύξεις και το βράδυ επίσημο δείπνο με τον δήμαρχο. Θα πρέπει να ντυθούν κατάλληλα για το αεροδρόμιο και να πάνε στο μάθημα με τη βαλίτσα τους γεμάτη με τα απαραίτητα looks για τις σημαντικές εμφανίσεις τους. Στο styling, παρουσιάζουν τα outfits, που επέλεξαν, στην Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και στη συνέχεια, γίνεται το fitting, για τα ρούχα με τα οποία θα εμφανιστούν στη σκηνή του Fame Story Live, αύριο, Παρασκευή 15/12.

Ο Γιάννης Στεφανίδης, έχοντας κερδίσει το έπαθλο της καλύτερης εμφάνισης στο προηγούμενο Live, πηγαίνει στο studio μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Βασίλη Γιαννόπουλο, για να ηχογραφήσει το κομμάτι, που του έγραψαν.

Fame Story - Θεοφάνους σε Αριστέα: «Μου κάνεις μάθημα... τρελαίνομαι!»

Ο Γιάννης θα κυκλοφορήσει τραγούδι με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους

Ο Γιάννης θα κυκλοφορήσει τραγούδι με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους 

Ο Νίνο μπαίνει στην Ακαδημία του Fame Story για να συζητήσει με τους σπουδαστές και τραγουδούν όλοι μαζί, ενώ τους συνοδεύει με την κιθάρα του.

Η έκπληξη του Νίνο στους σπουδαστές του Fame Story 

Η έκπληξη του Νίνο στους σπουδαστές του Fame Story 

Μια ακόμα ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους σπουδαστές, όταν οι καθηγητές μπαίνουν στην Ακαδημία και οργανώνουν ένα party μαζί τους.

Η τελική εξάδα του Fame Story

Η τελική εξάδα του Fame Story

Εξαιρετικές φωνές, υψηλό επίπεδο παραγωγής, έπαθλα που φέρνουν τα ταλέντα σε επαφή με το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Τα πραγματικά αστέρια γεννιούνται στο Star και στην Ακαδημία του Fame Story και τα Fame Story Live είναι συναρπαστικά, γεμάτα λάμψη, εντυπωσιακές ερμηνείες, ένταση, αγωνία και ανατροπές!

Fame Story Academy: Δευτέρα – Τρίτη - Πέμπτη, αμέσως μετά τη Φάρμα.

Fame Story Live με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, κάθε Παρασκευή στις 21:00.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top