Fame Story - Θεοφάνους σε Αριστέα: «Μου κάνεις μάθημα... τρελαίνομαι!»

Όσα είπε ο καταξιωμένος συνθέτης στη σπουδάστρια

Σε μια από τις τελευταίες του παρουσίες στο σπίτι του Fame Story, ο Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε να συνομιλεί με τους σπουδαστές που αποτελούν την τελική εξάδα. 

Η ατάκα της Αριστέας στο τελευταίο live για τη αφροαμερικάνικη μουσική που άκουγε μεγαλώνοντας, φάνηκε στον γνωστό συνθέτη άτοπη. «Εμείς έχουμε το ρεμπέτικο, το λαϊκό, το δημοτικό μας τραγούδι, αυτό που λες αφορά τους Αμερικάνους. Περιμένω να κάνετε εδώ κατάσταση... με αυτά τα πράγματα δε θα κάνεις», της είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.  

«Θέλω στη μουσική μου ταυτότητα να αναμείξω διάφορες μουσικές κουλτούρες. Αγαπώ το δημοτικό τραγούδι... », απάντησε η σπουδάστρια. «Βαριέμαι Αριστέα. Που μου κάνεις και μάθημα... τρελαίνομαι, έχεις ένα ύφος "Παναγία μου". Α ρε Αριστέα, καλύτερα ένας άνθρωπος να σιωπά παρά να μιλά», της απάντησε ο συνθέτης. 

Fame Story Αριστέα: «Είναι στιγμή, η οποία θα γραφτεί στη μνήμη μου»

«Δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο. Και στο πανεπιστήμιο στη Νομική που μιλάμε με τους καθηγητές μας, που είναι δικαστές, που είναι νομικάριοι.... ποτέ δε μου έχει πει κάποιος να σιωπήσω για κάτι», είπε η σπουδάστρια στο δωμάτιο επικοινωνίας.  

«Κάνεις ότι τα ξέρεις όλα, αυτό με ενοχλεί εμένα προσωπικά. Όχι ότι εγώ τα ξέρω όλα... Είμαι λίγα παραπάνω χρονάκια από εσένα εδώ μέσα και ξέρω την αγορά λίγο καλύτερα. Ξέρω τι μπορεί να λειτουργήσει... Έχεις μια πολύ καλή φωνή, έχεις μουσική παιδεία αν δε βρεις τον δρόμο σου δε θα υπάρχεις σε έναν μήνα. Για το καλό σου το λέω... Ότι ήρθε η Αριστέα να ανατρέψει την ελληνική δισκογραφία δεν το ακούω εγώ», είπε στη συνέχεια ο Γιώργος Θεοφάνους. 

«Μη λέτε τη λέξη "καλλιτέχνης", δεν είναι ωραία, είναι βαρύγδουπη. Τίποτα δεν είμαστε, κανείς δεν είναι!», πρόσθεσε ο συνθέτης

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top