Fame Story Αριστέα: «Είναι στιγμή, η οποία θα γραφτεί στη μνήμη μου»

Όσα είπε για την εμφάνισή της στο NOX και τη σχέση της με τα δίδυμα

Όσα είπε η Αριστέα στην κάμερα του star.gr

Με τις τελευταίες της εμφανίσεις, η Αριστέα έχει βάλει σοβαρή υποψηφιότητα για να κερδίσει το Fame Story με τους κριτές να της επισημαίνουν στο 11ο live πως έχει τη μεγαλύτερη εξέλιξη. 

Fame Story: «Γίνεσαι πολύ επικίνδυνη, πας καρφί για τελικό»

Η σπουδάστρια περιέγραψε στην κάμερα του star.gr και την Κατερίνα Καραγιάννη τα συναισθήματά της, όταν ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα της έδωσαν το μικρόφωνο για να τραγουδήσει στη σκηνή του NOX, όπου φέτος τον χειμώνα ενώνουν τις δυνάμεις τους οι δύο καλλιτέχνες. 

Fame Story Αριστέα: Η πρόβα με τον Αντώνη Ρέμο και οι συμβουλές που της έδωσε

Fame Story Αριστέα: Η πρόβα με τον Αντώνη Ρέμο και οι συμβουλές που της έδωσε

«Ήταν απίστευτα. Καταχάρηκα αυτή την εμπειρία. Ήταν και οι δύο πάρα πολύ υποστηρικτικοί με τον Αντώνη Ρέμο κάναμε και πρόβα, μου είπε to the point πράγματα που θα κρατήσω για όλη μου τη ζωή», είπε αρχικά.

Fame Story: Οι σπουδαστές που αποχώρησαν πριν τον μεγάλο ημιτελικό!

Ενώ στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Ένιωθα άνετα, σαν να ήταν η σκηνή το σπίτι μου. Είναι στιγμή, η οποία θα γραφτεί στη μνήμη μου».

Σχολιάζοντας τη συνεργασία της με τα αδέρφια Danny & Victor, που αποχώρησαν το βράδυ της Παρασκευής από τη μουσική Ακαδημία, αποκάλυψε ότι έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις τους. «Ήταν πολύ δουλευταράδες. Δεν το περίμενα. Έχουν επιλυθεί οι διαφορές που είχαμε», δήλωσε συγκεκριμένα η Αριστέα.

Κάμερα: Άμπερ Ντόκου

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top