«Η Μαρία Κορινθίου δέχτηκε σαμποτάζ στο "Πρωινό". Κάποιοι δεν την ήθελαν»

Όσα αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης για το παρασκήνιο της αποχώρησής της

Όσα είπε ο  Νίκος Γεωργιάδης στο Breakfast@Star

Για τα τηλεοπτικά μίλησε ο δημοσιογράφος και διευθυντής του περιοδικού ΟΚ!, Νίκος Γεωργιάδης, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της αποχώρησης της Μαρίας Κορινθίου από «Το Πρωινό» του Ant1.

Νίκος Γεωργιάδης: «Ο Γιώργος Λιάγκας Έχει Πολλά Νεύρα» - Video

«Η Μαρία, θεωρώ, δέχτηκε ένα σαμποτάζ στην εκπομπή. Υπήρχαν άνθρωποι που δεν την ήθελαν. Προσπαθούσαν να την εκθέσουν στη διοίκηση. Για παράδειγμα, όταν αλλάζει η σκαλέτα της εκπομπής και εσύ ξέρεις ότι θα βγεις μια συγκεκριμένη ώρα και πάνε μία ώρα πριν αυτό που έχεις να κάνεις εσύ και δεν είσαι έτοιμος, για να πουν ότι δεν είσαι συνεπής…[…] Το σκηνικό που είχε γίνει με τα σκουλαρίκια με τη Φωτεινή, που μπήκε στο καμαρίνι της η στυλίστρια και άνοιξε το συρτάρι της και πήρε τα σκουλαρίκια…Θεωρώ ότι έχει γίνει ένα λάθος από την πλευρά του Γιώργου Λιάγκα, γιατί έπρεπε να πάρει μια δυναμική θέση. Το άφησε όλο αυτό να συνεχίζεται», είπε χθες ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου».

Κορινθίου για Πρωινό ANT1: «Αποσιωπήσανε πολλοί για την περίπτωση μου»

«Εγώ είπα κάτι στην εκπομπή, το οποίο το είχα μάθει από πέρυσι. Τώρα πια μπορεί να μιλήσει μόνο η ίδια ή εκπομπή με την οποία είχε συνεργαστεί», είπε σήμερα στο Breakfast@Star ο Νίκος Γεωργιάδης.

Ακόμη, μίλησε για την Ελεονώρα Μελέτη, αλλά και για τη συνεργασία του με τη Ναταλία Γερμανού

«Τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά στο Mega από την επόμενη σεζόν. Και την Ελεονώρα Μελέτη μπορεί να τη δούμε σε άλλη ζώνη, να κάνει κάτι άλλο. Νιώθω, επειδή την ξέρω και πολλά χρόνια, ότι αυτή είναι η διάθεσή της, να κάνει κάτι διαφορετικό. Αυτό δε σημαίνει ότι μέχρι την τελευταία μέρα της εκπομπής της δε θα στηρίξει αυτό που υπηρετεί. Η Ελεονώρα Μελέτη είναι πολύ-εργαλείο και εγώ δε θα την άφηνα να φύγει από τον σταθμό», επισήμανε ο Νίκος Γεωργιάδης. 

Τέλος, σχολίασε πως η Ναταλία Γερμανού είναι αυστηρή στις συνεργασίες της. «Με μένα δεν είχε εξαντλήσει κάποια αυστηρότητα… Η δική μας συνεργασία είχε τις καλές και τις λιγότερο καλές στιγμές της», κατέληξε. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top