Cash or Trash: Super προσφορά για το τσαντάκι της Αναΐς - Δείτε το trailer

Νέα αντικείμενα στο επεισόδιο της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου στις 17:30

Cash or Trash: Δείτε το trailer αυτής της εβδομάδας

Σήμερα, Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στις 17:30, στο Cash or Trash ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα.

Ο Σάκης, φανατικός θαυμαστής του Cash Or Trash από την πρώτη κιόλας σεζόν, ανυπομονούσε να έρθει και να ζήσει τις στιγμές αγωνίας, περιμένοντας να ακούσει την εκτίμηση του Θάνου Λούδου. Στόχος του είναι να «ανεβάσει» την αδρεναλίνη του στο δωμάτιο των αγοραστών, φέρνοντας τα πράγματα εκεί που θέλει, ώστε να ακούσει μια δυνατή προσφορά. Άραγε θα ολοκληρώσει την εμπειρία του στο Cash Or Trash κλείνοντας και μια δυνατή συμφωνία;  

Mοιραράκη: «Oι πωλητές έρχονται διαβασμένοι στο Cash or Trash»

Η όμορφη Αναΐς «ξυπνάει» αναμνήσεις με το όνομά της, καθώς θυμίζει στη Δέσποινα Μοιραράκη γνωστό άρωμα της δεκαετίας του ’90. Γλυκιά και σαγηνευτική, φέρνει ένα vintage αντικείμενο, που ελκύει, αναπάντεχα, προσφορές από όλους τους αγοραστές. Νέος ή παλιός, άντρας ή γυναίκα, σίγουρα ένας από τους αγοραστές θα δώσει την πιο δυνατή προσφορά για το αντικείμενο της Αναΐς.

Ο Μιχάλης έρχεται με ένα ιδιαίτερο αντικείμενο, που μπερδεύει τους αγοραστές και προκαλεί μεγάλη συζήτηση. Πολύ έξυπνα, ο Μιχάλης, γνωρίζοντας την αξία της υπομονής ως εκπαιδευτής Κραβ Μαγκά, εκμεταλλεύεται τη διαφορά απόψεων ανάμεσα στους αγοραστές σχετικά με την αισθητική και τη μελλοντική χρήση του αντικειμένου του, κερδίζοντας έδαφος στις προσφορές.  

Γιώργος Τσαγκαράκης: «Όταν πέθαναν οι γονείς μου, πήγα σε οικοτροφείο»

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, για 3η σεζόν παρουσιάζοντας ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους για να είσαι εσύ ο κερδισμένος! Αυτή η σεζόν είναι… συλλεκτική και σπάει κάθε ρεκόρ, με ακόμα πιο σπάνια αντικείμενα και πιο συναρπαστικά επεισόδια.

Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 17:30 οι επίδοξοι, εκκεντρικοί, «αδίστακτοι» αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων και φανατικοί συλλέκτες… κονταροχτυπιούνται για να αποκτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους! 

Η Δέσποινα Μοιραράκη κι ο εκτιμητής του Cash or Trash, Θάνος Λούδος

Η Δέσποινα Μοιραράκη κι ο εκτιμητής του Cash or Trash, Θάνος Λούδος

Αγοραστές οι: ο έμπορος κοσμημάτων και αντικέρ Γιώργος Τσαγκαράκης, η επενδύτρια νέων τεχνολογιών Ελομίδα Βισβίκη, η interion designer Ιόλη Χιώτινη, ο παλαιοπώλης Δημήτρης Δεμερτζής, ο concept maker Γεώργιος Καράμπελλας, ο επιχειρηματίας Θάνος Μαρίνης, ο δικηγόρος Φοίβος Στρουγγάρης, η παλαιοπώλισσα Άντα Πανά και η αντικέρ Έρμα Στυλιανίδου. 

Νέες είσοδοι για φέτος ο επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Κοσκινάς και η έμπορος κοσμημάτων Ειρήνη Πλευράκη.  

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί  θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα! 

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cash or Trash

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top