Ελεάννα - Fame Story: «Πίστευα ότι θα ''σωθώ'' από το κοινό!»

Όσα είπε στο star.gr μετά την αποχώρησή της από τη Μουσική Ακαδημία

Η Ελεάννα και η Andrew ήταν οι δύο σπουδάστριες που αποχώρησαν από το 10ο Live του Fame Story την Παρασκευή 1η/12.

Fame Story - Andrew: «Η Αριστέα θα μου λείψει περισσότερο. Με διαφορά!»

Το star.gr και η Κατερίνα Καραγιάννη «τρύπωσαν» στα backstage αμέσως μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης των δύο ταλαντούχων κοριτσιών και μίλησαν με την Ελεάννα για την εμπειρία της στον μουσικό διαγωνισμό.

ελεαννα

«Νιώθω πολύ ευλογημένη που έφτασα ως εδώ. Όσα πάει, θα υπάρχουν αποχωρήσεις και όλα θα κρίνονται σε πολύ μικρές λεπτομέρειες. Εγώ σήμερα δεν το περίμενα 100% ότι θα αποχωρήσω. Σκεφτόμουν ότι μπορεί και να ‘’σωθώ’’ απ’ το κοινό, επειδή σώθηκα την προηγούμενη εβδομάδα. Το είχα λίγο στο μυαλό μου. Ήθελα να μείνω πάρα πολύ γιατί ήμουν και σε λιγότερα live από τα παιδιά και θα ήθελα μία ευκαιρία ακόμη. Παρόλα αυτά δεν πειράζει. Νιώθω ευγνώμων. Έχω πάρα πολλή όρεξη να δουλέψω. Αυτό με ενδιαφέρει τώρα. Εύχομαι να με προσεγγίσουν άνθρωποι, να τους έχω κάνει ένα ‘’κλικ’’» είπε η Ελεάννα.

 

 

Όταν ρωτήθηκε για τα τραγούδια τα οποία ερμήνευσε στο Fame Story, η πρώην σπουδάστρια ανέφερε ότι χάρηκε που δοκιμάστηκε σε κομμάτια που ήταν μακριά από αυτή, αλλά σίγουρα, δεν ήταν τα κομμάτια που θα ήθελε να ερμηνεύει και που έχει συνηθίσει να ερμηνεύει.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top