Φάρμα: Ο...εμφύλιος και η αναμέτρηση για νέο μονομάχο - Δείτε το trailer

Νέα εβδομάδα ξεκινά στη Φάρμα

 Δείτε το trailer του 37ου επεισοδίου της ΦΑΡΜΑΣ:
 

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Μονομαχία του Αχυρώνα ήταν γυναικεία υπόθεση, αφού η Ελεονώρα Κεσίδου και η Κριστίνα Μπάκος, μονομάχησαν για να διατηρήσουν τη θέση τους στο παιχνίδι. Η Ελεονώρα δεν κράτησε την υπόσχεσή της και κατέβασε αντικαταστάτη, γεγονός που στεναχώρησε την Κριστίνα. Μετά από ένα εντυπωσιακό ρεκόρ στη Δοκιμασία του «Μύλου», τη νίκη πήρε η Κριστίνα και η Ελεονώρα αποχώρησε οριστικά από τη «Φάρμα».

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Βάιος Κόκκινος αισθάνεται ήδη ότι του λείπει η Ελεονώρα, μιας και είχαν έρθει κοντά. Στην πράσινη ομάδα, για ακόμα μία φορά, ο Νίκος Παρλάντζας προσπαθεί να ξυπνήσει τους συμπαίκτες του. Η γαλάζια ομάδα διαβάζει το γράμμα που άφησε η Ελεονώρα και στο οποίο ορίζει νέο αρχηγό, μία εβδομάδα πριν την ένωση και τη 10αδα.

Οι δύο ομάδες είναι έτοιμες να τα δώσουν όλα στην 1η Δοκιμασία Ασυλίας για αυτή την εβδομάδα. Οι παίκτες καλούνται να αποδείξουν πόσο καλοί είναι στις σφεντόνες, αλλά αυτή τη φορά οι στόχοι θα είναι οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Η δοκιμασία απαιτεί στόχο, αλλά και ισορροπία. Ποια ομάδα θα καταφέρει να πάρει την ασυλία και μαζί με αυτή και ένα λαχταριστό έπαθλο;

Την ώρα που κάποιοι απολαμβάνουν το έπαθλό τους, κάποιοι άλλοι καλούνται να πάρουν τη δύσκολη απόφαση να ορίσουν τον πρώτο μονομάχο. Αυτή η απόφαση δημιουργεί ένταση ανάμεσα στα μέλη της χαμένης ομάδας, με αποτέλεσμα να χωριστούν σε δύο στρατόπεδα. Παλιά προβλήματα και διαφωνίες ανασύρονται και το κλίμα γίνεται βαρύ και έντονο. Στην κόντρα αυτή δεν μένει αμέτοχη, όμως, ούτε η αντίπαλη ομάδα.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Ένας παίκτης αυτοπροτείνεται, μια ανάσα πριν από το συμβούλιο με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Εκεί, η κάθε πλευρά εξηγεί το σκεπτικό της και ανακοινώνεται τελικά το όνομα του πρώτου μονομάχου. Ποια απόφαση θα πάρει ο αρχηγός; Τελικά η «Φάρμα» είναι παιχνίδι επιβίωσης ή δύναμης;


   
Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Γιάννης Θηραίος
Creative Producer: Θανάσης Μητρέλιας
Project Manager - Σκηνοθέτης: Βασίλης Βασιλειάδης
Oργάνωση Παραγωγής: Λουκάς Ζαγοραίος
Διευθυντής Φωτογραφίας:  Βασίλης Μουρίκης  
Σκηνογράφος: Βασίλης Μπάλτσας
Παραγωγός: Star Channel
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

Δείτε όλα τα επεισόδια της Φάρμας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top