Ελένη Καριολάκη: Βρέθηκε νεκρή μετά από τέσσερις ημέρες η viral τηλεπερσόνα

Ο σύζυγός της δεν είχε αντιληφθεί τον θάνατό της

Δείτε το ρεπορτάζ από την εκπομπή Super Κατερίνα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η Ελένη Καριολάκη, η οποία έγινε ευρέως γνωστή πριν από 14 χρόνια μέσα από τη συμμετοχή της στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, που τότε βλέπαμε στον ΑΝΤ1.

Η Ελένη Καριολάκη υπήρξε... θαμώνας και στις εκπομπές της Αννίτας Πάνια

Η Ελένη Καριολάκη υπήρξε... θαμώνας και στις εκπομπές της Αννίτας Πάνια

Τη θλιβερή είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η τηλεπερσόνα βρέθηκε νεκρή μετά από 4 ημέρες μέσα στο ίδιο της το σπίτι, ενώ ο σύζυγός της δεν είχε καταλάβει κάτι.

«Ξαφνικά έφυγε. Μαύρισε και έφυγε. Ήμασταν 7-8 χρόνια παντρεμένοι. Όλος ο κόσμος την ξέρει. Η κηδεία της έγινε προχθές. Αυτή μου το άφησε έτσι το σπίτι, ούτε καθάριζε καθόλου. Είχε πρόβλημα υγείας και ήταν στο κρεβάτι. Μας βοηθούσε η γειτονιά», δήλωσε στην  κάμερα του Alpha ο σύζυγός της.

Γείτονάς της ανέφερε ότι η Ελένη Καριολάκη δεν είχε στενές επαφές με κανέναν στην περιοχή: «Τα σκυλιά τα είχε κλειδωμένα. Πρέπει να ήρθε η αδερφή του κ.Μανώλη και μπήκε μέσα και τους πήρε χαμπάρι. Είχε αρχίσει και μαύριζε. Εγώ δεν πήγα να δω. Τα δάχτυλά της ήταν λίγο δαγκωμένα, τώρα από τι ήταν δαγκωμένα; Μήπως τα σκυλιά ήταν ατάιστα και της δάγκωσαν τα χέρια, δεν ξέρω», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής. 

Ποια ήταν η Ελένη Καριολάκη 

Η Ελένη Καριολάκη ξεχώρισε κι έγινε viral στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο του ΑΝΤ1 το 2009, ενώ ο Ηλίας Ψινάκης της έκανε τότε χιούμορ και την πείραζε, με αφορμή και το επίθετό της.

Η Ελένη Καριολάκη επέστρεψε μερικά χρόνια μετά στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο 2017 στον ΣΚΑΙ δείχνοντας και πάλι τις χορευτικές της ικανότητες. Το ίδιο έκανε και το 2021 που το τηλεοπτικό πρόγραμμα επέστρεψε στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της αείμνηστης Ελένης Καριολάκη
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top