Λεμπιδάκης: Μίλησε για την παραίτησή του από την εκπομπή της Καινούργιου

O δημοσιογράφος προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες του

Για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης αποχώρησε για δεύτερη φορά από την εκπομπή της Καινούργιου

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον Νίκο Κοκλώνη μιλώντας με τα καλύτερα λόγια αναφέροντας πως του λείπει η παρέα του αφού τον έβλεπε στη δουλειά κάθε μέρα.

«Εγώ ολοκλήρωσα την συνεργασία μου και με την Barking Well μετά από 10 χρόνια. Οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Κοκλώνη. Είναι και θα παραμείνει φίλος μου. Δέχθηκε την παραίτησή μου μετά από κάποιες μέρες. Είμαι ελεύθερος αυτή τη στιγμή επαγγελματικά και είναι επιλογή μου να μείνω εκτός.

Εγώ έχω μάθει σε αυτή την πορεία που κάνω, ό,τι πρόβλημα έχω να τα λέω μπροστά στο προσκήνιο. Εγώ μίλησα, είχα ενημερώσει. Από εκεί και πέρα το παρασκήνιο είναι μια άλλη περίπτωση. Το έχω υπηρετήσει το παρασκήνιο, απλά τώρα δεν θα το υπηρετήσω, γιατί όπως χτυπιέμαι, μπορώ να χτυπήσω κιόλας. Αλλά εγώ δεν θα το κάνω ποτέ.

Έχω ένα κενό μέσα μου, γιατί ήμασταν κάθε μέρα μαζί με τον Νίκο. Είναι η δεύτερη φορά που έφυγα από την εκπομπή της Κατερίνας, όφειλα για να είμαι σωστός, να μη μείνω και να με πληρώνουν. Έπρεπε να δηλώσω την παραίτησή μου. Πάμε για άλλα» ανέφερε τονίζοντας πως η Κατερίνα Καινούργιου ενοχλήθηκε όταν λίγες μέρες μετά την παραίτησή του από την εκπομπή ανέβασα στο σάιτ του τα νούμερα τηλεθέασης των πρωινών εκπομπών γράφοντας πως η παρουσιάστρια έκανε «αρνητικό ρεκόρ» ανέφερε ο δημοσιογράφος και πρόσθεσε.

Κατερίνα Καινούργιου: Το σχόλιο που την ενόχλησε για την εμφάνισή της

"Η Κατερίνα δεν είναι εχθρός μου. Θα φανεί στο μέλλον αν θα συνεχίσουμε να έχουμε αυτή την καλή επικοινωνία που είχαμε. Με το ποστ πειράχτηκε η Κατερίνα. Εγώ δεν έκανα κάτι διαφορετικό. Ανέβασα τα νούμερα και είπα ποιος ήταν πρώτος, δεύτερος και τρίτος. Τώρα αν πείραξε η έκφραση αρνητικό ρεκόρ… Ευτυχώς που υπενθύμισε η Κατερίνα πως όσο ήμουν και εγώ στην εκπομπή είχαμε κάνει 7%. Εγώ δεν το έγραψα για να τη χτυπήσω την Κατερίνα. Όλη τη βδομάδα που ήταν πρώτη εγώ έγραφα. Άρα νομίζω αυτά είναι μόνο μικροπρέπειες» αποκάλυψε. 

 

O δημοσιογράφος επίσης πως οι κεντρικοί παρουσιαστές μίας εκπομπής συνήθως επηρεάζονται από αυλές που τους χαλάνε τα μυαλά. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top