Κορομηλά: «Απαράδεκτο η μία εκπομπή να ασχολείται με την άλλη»

Η Καινούργιου είχε σχολιάσει τα χαμηλά νούμερα της Φαίης

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Φαίη Σκορδά, με τους χρήστες των social media να θεωρούν «απαράδεκτη» τη συμπεριφορά της Κατερίνας η οποία στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τον εαυτό της και τους συνεργάτες της, σχολίασε τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της Φαίης.

Ρούλα Κορομηλά: Έτσι ήταν ως μαθήτρια με μπλε ποδιά - Η φωτογραφία

Η Ρούλα Κορομηλά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα», χωρίς να αναφέρει το όνομα της Κατερίνας Καινούργιου, δήλωσε πως είναι απρεπές η μία εκπομπή να ασχολείται με τα νούμερα τηλεθέασης της άλλης.

«Τα νούμερα δεν κάνουν τον παρουσιαστή. Τα νούμερα βοηθάνε το κανάλι, βοηθάνε την ψυχολογία του παρουσιαστή και βεβαίως καθορίζουν την πορεία μιας εκπομπής. Εκεί που θεωρώ ότι μπερδευόμαστε και χαλάμε τις καρδιές μας οι συνάδελφοι μεταξύ μας: Δεν θεωρώ φρόνιμο να ασχολείται η εκπομπή σου με άλλη εκπομπή, με άλλο συνάδελφο σου, που για κάποιους λόγους δεν έχει τα αναμενόμενα ή τα ιδανικά νούμερα.

Το θεωρώ αυτό και προσβλητικό και απαράδεκτο και δίνουμε έτσι την εικόνα στο τηλεοπτικό κοινό που μας παρακολουθεί ότι είμαστε άρμεγε και κούρευε! Ότι μεταξύ μας σφαζόμαστε και ότι υπάρχει ένας ανταγωνισμός ο οποίος είναι αθέμιτος» δήλωσε η καταξιωμένη παρουσιάστρια αναφέροντας επίσης πως όταν ένας παρουσιαστής έχει αποδείξει πως αξίζει, το να μην κάνει κάποιες φορές νούμερα τηλεθέασης δεν μειώνει την αξία του. 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top