«H Κατερίνα Καραβάτου κάνει το My Style Rocks για βιοποριστικούς λόγους»

Ποια πρώην συνεργάτιδά της έκανε αυτή τη δήλωση;

Για αρκετά χρόνια η Ρούλα Χάμου βρισκόταν σε πάνελ μεσημεριανών εκπομπών, σχολιάζοντας πρόσωπα και καταστάσεις στην ελληνική τηλεόραση.

Πλέον η γνωστή δημοσιογράφος έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. «Πρέπει να είναι μία 10ετία η αποχή μου, ήταν πάρα πολύ δύσκολη περίοδος για μένα. Είχα πολύ σοβαρά οικογενειακά προβλήματα, αρρώστησαν και οι δυο μου γονείς, έφυγαν και οι δύο από τη ζωή και η οικογένειά μου με είχε ανάγκη κι αυτή ήταν η απόλυτη προτεραιότητά μου. Δεν μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ τις προτάσεις που μου γίνονταν. Ήδη όταν έκλεισε το Κους Κους, είχα αποφασίσει ότι αυτού του είδους οι εκπομπές είχαν κλείσει για μένα», είπε στο Breakfast@star, εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν στο να πάρει αυτή την απόφαση.

Ρούλα Χάμου

Μιλώντας για το Κους Κους η συζήτηση ήρθε στη συνεργασία της με την Κατερίνα Καραβάτου, αλλά και ποια η γνώμη της για το My Style Rocks.


«Το My Style Rocks δε μου αρέσει, το λέω ξεκάθαρα. Θεωρώ ότι η Κατερίνα Καραβάτου αδικείται, αλλά κατανοώ ότι το κάνει για βιοποριστικούς λόγους».

Κατερίνα Καραβάτου

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει αρκετούς να χαρακτηρίζουν την τηλεόραση ανθρωποφαγική. Τι λέει η ίδια γι’ αυτό; «Πάντα ήταν ανθρωποφαγική η τηλεόραση αλλά νομίζω ότι οι δημοσιογράφοι αδικούνται ως προς την κριτική που τους ασκείται. Θεωρώ πως, εάν οι ιθύνοντες επέλεγαν καλύτερο περιεχόμενο εκπομπής, και οι άνθρωποι που συμμετέχουν σε αυτές θα ήταν καλύτεροι. Πρέπει κάθε εκπομπή να διαφοροποιηθεί, να σταματήσει αυτό το σύνδρομο του… σουβλακίου. Επειδή φτιάχνουν καλά σουβλάκια στη γωνία, θα φτιάξουμε κι εμείς καλά σουβλάκια. Αυτή η συνταγή με έναν παρουσιαστή και ένα πάνελ πρέπει να αλλάξει και να απαλλαχθούν οι άνθρωποι της τηλεόρασης από τον ιδρυματισμό».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top