Λιάγκας: «Ξεφτιλίκι! Κατιναριό» - Η συγγνώμη της Καινούργιου

Ένταση μεταξύ δύο τηλεοπτικών εκπομπών, με αφορμή τον Πέτρο Κουσουλό

«Διακαναλική» ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ δύο τηλεοπτικών εκπομπών, με αφορμή ένα περιστατικό που εκτυλισσόταν live έξω από τα δικαστήρια. Ο Γιώργος Λιάγκας τα «έβαλε» με την εκπομπή της Καινούργιου, με την παρουσιάστρια να ζητά συγγνώμη από τον αέρα της δικής της εκπομπής. 

Όλα ξεκίνησαν όταν συγγενείς της κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα εξαπέλυσαν κατηγορίες και χαρακτηρισμούς προς τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό, ο οποίος βρισκόταν έξω από τα δικαστήρια κι εκείνη την ώρα μετέδιδε το ρεπορτάζ του σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Το Πρωινό».

Προσαγωγή του Πέτρου Κουσουλού - Μήνυση από τη μητέρα στη δίκη της Πάτρας

Λίγο αργότερα, συνδέθηκε ζωντανά και η «Super Κατερίνα», με τη δημοσιογράφο της εκπομπής να προσπαθεί να βάλει το κινητό της στο αυτί του Πέτρου Κουσουλού, έτσι ώστε να μιλήσει ζωντανά.

Βλέποντας την εικόνα αυτή, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μην το κάνετε αυτό είναι ντροπή, είναι ντροπή. Είναι ντροπή όλο αυτό το πράγμα. Είναι ντροπή! Πάρτε το! Δε θέλω αυτή τη δημοσιογραφία! Πάρτε το! Παρακαλώ πολύ πάρτε το! Όλο το ξεφτιλίκι αυτό! Να πάνε να του χώνουνε μικρόφωνα, τηλέφωνα δεν το δέχομαι εγώ! Πάρτε τον δικό σας! Δε θέλω αυτή την τηλεόραση. Κόντρες, έριδες και κατιναριό! Να το κάνουν άλλοι, όχι εγώ!».

Η Κατερίνα Καινούργιου που προφανώς ενημερώθηκε για το τι ειπώθηκε στον τηλεοπτικό αέρα του «Πρωινού», είπε: «Μιλούσε σε άλλο κανάλι, συμβαίνουν κι αυτά. Ήταν ζωντανή σύνδεση; Δεν το κατάλαβα παιδιά, δεν είναι σωστό για τους άλλους, εντάξει. Με συγχωρείτε λίγο παιδιά! Ψυχραιμία και πάνω! Δεν το κατάλαβα ότι ήταν σύνδεση με τους άλλους ανθρώπους! Συγγνώμη ζητάω και από τον Γιώργο Λιάγκα και από τον συνάδελφο. Δεν το κατάλαβα ότι ήταν live, συγγνώμη!»

«Μπήκαμε σφήνα στο live του άλλου και μη φανώ και αγενής μέσα σε όλα ξανά. Να πούμε όμως και την αλήθεια. Έδινε συνέντευξη στον ΑΝΤ1 στον Γιώργο Λιάγκα και οφείλουμε να το σεβαστούμε αυτό… και ξαφνικά όταν έγινε το ξέσπασμα, πήγαν και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι. Οπότε σεβόμαστε αυτό και ζητάμε συγγνώμη, δεν το γνώριζα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Λιάγκας: «Δεκτή η συγγνώμη. Προχωράμε!»

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, ο Γιώργος Λιάγκας επανήλθε στο θέμα, δημοσιοποιώντας το περιεχόμενο των μηνυμάτων που έλαβε από τον Θέμη Μάλλη και την Κατερίνα Καινούργιου.

«Θέλω να πω κάτι πριν συνεχίσω. Γιατί εγώ στη ζωή μου θέλω να είμαι δίκαιος. Μου έστειλε μήνυμα ο Θέμης Μάλλης, με τον οποίο έχουμε φάει ψωμί και αλάτι, εξαιρετικός δημοσιογράφος. Μου είπε ότι δεν ήξεραν ότι ο Πέτρος Κουσουλός ήταν σε ζωντανή σύνδεση με εμάς. Και μου έστειλε μήνυμα και η Κατερίνα Καινούργιου και μου είπε: “Γιώργο μου ζήτησα συγγνώμη δημόσια. Δεν καταλάβαμε ότι ο Πέτρος ήταν ζωντανά, σε ευχαριστώ”. Δεκτή η συγγνώμη, τα λάθη είναι για τους ανθρώπους και όταν αναγνωρίζονται… Προχωράμε» είπε ο Γιώργος Λιάγκας. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top