Fame Story: H Megan ζητάει από τη Σολωμού να μιλήσουν! Δείτε το trailer

H Megan της λέει πως αισθάνεται ότι δεν αποδίδει το 100%

Ο Δημήτρης Κλειδάς, ο Μάριος Ματιανός και οι δίδυμοι Danny και Victor Ighodaro, είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από την Ακαδημία του Fame Story για αυτή την εβδομάδα.

Στο σημερινό επεισόδιο (Τρίτη 7 Νοεμβρίου) οι σπουδαστές κάνουν πρόβα τα τραγούδια τους με τη Στεφανία Ρίζου και τον Νικόλα Ραπτάκη, ο οποίος τους λέει ότι πλέον θα πρέπει να αρχίσουν να είναι ανταγωνιστικοί.

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια του Fame Story

Η Μαρία Σολωμού μπαίνει στην Ακαδημία του Fame Story να κάνει μάθημα Θεατρικής Έκφρασης. H άσκηση που δίνει αυτή τη φορά στους σπουδαστές είναι πρώτα να κάνουν παντομίμα τα τραγούδια τους και στη συνέχεια να τραγουδάνε και τα κάνουν παντομίμα ταυτόχρονα.

Η Megan Alcandara δεν καταφέρνει να κάνει το ζητούμενο της άσκησης και στο τέλος του μαθήματος ζητάει από τη Μαρία Σολωμού να μιλήσουν. Όταν μένουν οι δύο τους, η Megan της λέει πως αισθάνεται ότι δεν αποδίδει το 100% στα Live επειδή την επηρεάζει η κακή ενέργεια, που υπάρχει μέσα στην Ακαδημία του Fame Story όλη την εβδομάδα.

Στη συνέχεια, μπαίνει στην Ακαδημία ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο επιτυχημένος μουσικοσυνθέτης συζητάει με τους σπουδαστές και κάνει tête-à-tête με τους δίδυμους, Danny και Victor,τον Μάριο Ματιανό και την Αριστέα Αλεξανδράκη.

Η Μegan είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη με το τραγούδι, που θα παρουσιάσει στο Fame Story Live, την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου. Ο Τίτος Λαχανάς τη βοηθάει στην πρόβα της και την εμψυχώνει.

Το επόμενο πρωί, ο Fipster μπαίνει στην Ακαδημία για μάθημα social media και ζητάει από τους σπουδαστές να τραβήξουν video για τους λογαριασμούς τους.

Ο Χάρης Κούσιος κάνει μάθημα χορού και γίνεται ιδιαίτερα αυστηρός με τους σπουδαστές λέγοντάς τους ότι θα πρέπει να βγάλουν προς τα έξω τον πραγματικό χαρακτήρα τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top