Μενεγάκη σε Μπαρμπαρίγου: «Έμαθα ότι έρχεσαι κι έμεινα παγωτό»

Ο χαρακτηρισμός της παρουσιάστριας στην καταξιωμένη μαγείρισσα

Δείτε όσα είπε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στην Ελένη Μενεγάκη

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Οι δύο γυναίκες, που έχουν συνεργαστεί τηλεοπτικά στο παρελθόν κι η σχέση τους είχε... συζητηθεί πολύ, συναντήθηκαν ξανά μπροστά από τις κάμερες μετά από ενάμιση χρόνο. 

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Η συγκινητική αποκάλυψη για τον πατέρα της

«Ξαφνικά έμαθα ότι έρχεσαι στο κανάλι μας κι έμεινα παγωτό. Κι από ευχαρίστηση είπα: "Θεέ μου, σε ευχαριστώ, καμιά φορά έρχονται και δώρα μόνα τους". Ξέρεις πόσο σ’ αγαπώ σαν άνθρωπο και σε εκτιμώ σαν μία μαγείρισσα καρδιάς», είπε αρχικά η παρουσιάστρια υποδεχόμενη την καλεσμένη της.

Για χρόνια η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου υπήρξε συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη

Για χρόνια η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου υπήρξε συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη

«Μου έχουν κάνει πρόταση για να συμμετέχω σε ριάλιτι. Ήταν όμως τότε μια περίοδος τρέλας, πηγαινοερχόμουν στην Αμερική. Παρ’ όλα αυτά, δεν ξέρω αν θα έμπαινα», παραδέχτηκε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σε άλλο σημείο της συνένετευξης. «Δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει, εμένα με ενδιαφέρει ό,τι έχει να κάνει με μαγειρική. Δεν είναι ο ρόλος μου να είμαι κριτής αλλά να είμαι στην κουζίνα, να προτείνω νόστιμες συνταγές. Έτσι νιώθω εγώ καλά», πρόσθεσε. 

Ελένη Μενεγάκη: Η τηλεοπτική συνάντηση-έκπληξη με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Ποια ήταν η πρώτη της αντίδραση, όταν της έγινε η πρόταση να κάνει guest στη σειρά Η Γη της Ελιάς; Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου απάντησε: «Όταν μου το πρότειναν, τους λέω: "Και τι θα κάνω εγώ εκεί;". Μου λένε: "Την Αργυρώ". Τι πιο εύκολο λοιπόν για μένα; Αν και δυσκολεύομαι στο να αποστηθίζω κείμενο. Με αντιμετώπισαν πάρα πολύ ωραία, εξαιρετική εμπειρία».  

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου κάνει μια guest εμφάνιση στη σειρά Η Γη της Ελιάς

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου κάνει μια guest εμφάνιση στη σειρά Η Γη της Ελιάς

Θυμίζουμε ότι την τελευταία φορά που η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου κι η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκαν στο ίδιο πλατό ήταν τον Απρίλιο του 2022, όταν η μαγείρισσα κι επιχειρηματίας είχε επισκεφθεί την εκπομπή για να μαγειρέψει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top