Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Η συγκινητική αποκάλυψη για τον πατέρα της

Έχει μαγειρέψει για τον Ζαν-Πολ Γκοτιέ και τον Μπιλ Κλίντον

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στο Dot

Για το άκρως επιτυχημένα της μαγαζιά σε Πάρο και Κολωνάκι, το πώς πηραν το όνομά τους, την πορεία της στην τηλεόραση αλλά και τους διάσημους θαυμαστές της μαγειρικής της, μίλησε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο Dot του Σαββάτου

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Για δείπνο στην Μπαρμπαρίγου η οικογένειά του

«Όταν άνοιξα το εστιατόριό μου έχασα τον πατέρα μου και το ονόμασα Παπαδάκης προς τιμήν του. Ήταν "άρχοντας στην ψυχή"», αποκάλυψε συγκινημένη η γνωστή μαγείρισσα για το εστιατόριο της που πρωτοξεκίνησε στην Πάρο. 

Την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου γνώρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου γνώρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

«Δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα πάρει τέτοια μεγάλη έκταση. Ποτέ όμως. Δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα με λένε με το μικρό μου όνομα κι ότι όλη η Ελλάδα θα λέει Αργυρώ και το μυαλό της θα πηγαίνει στην Αργυρώ. Δεν το φανταζόμουν και δεν μπορούσα να καταλάβω την έκταση που έχει αυτό. Μόνο όταν βρισκόμουν με πολύ κόσμο σε κάποια ταξίδια στην περιφέρεια. Μόνο εκεί συνειδητοποιούσα ότι κάτι γίνεται. Τα πρώτα χρόνια δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω και να καταλάβω ότι αλλάζει κάτι. Αυτό που άλλαζε στην καθημερινότητά μου ήταν ότι έλεγα πως ανέβηκα ένα σκαλί και θα πρέπει να αγωνιστώ να πατήσω σταθερά και να μην χάσω αυτό το σκαλί. Για να πάω στο επόμενο βήμα», ανέφερε  για τη δημοσιότητα. 

Ελένη Μενεγάκη: Η τηλεοπτική συνάντηση-έκπληξη με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Δείτε δεύτερο απόσπασμα από τη συνέντευξη της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στο Dot

Για ενδεχόμενα σχόλια που έχει τύχει να διαβάσει, είπε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει. Τα αντιμετωπίζω όλα με χαμόγελο γιατί εγώ ξέρω ποια είναι η Αργυρώ, πως ξεκίνησε και που βρίσκεται σήμερα και πως πατά στα δύο της πόδια. Κάποιες φορές, ειδικά στην αρχή στενοχωριόμουν κι έλεγα: "Μα γιατί; Παρεξήγησαν αυτό που είπα". Μετά άρχισα να μη δίνω σημασία και κατάλαβα ότι έτσι είναι το παιχνίδι στα έντυπα».

Όσον αφορά στους διάσημους θαυμαστές της μαγειρικής της; Ένας από αυτούς είναι ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Ζαν-Πολ Γκοτιέ, ενώ ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με τις γεύσεις της υπήρξε κι ο πρώην «Πλανητάρχης», Μπιλ Κλίντον.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Dot

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top