Ζήνα Κουτσελίνη: Η κόρη της γίνεται 13 ετών- Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Το βίντεο- αφιέρωμα για τα γενέθλια της Έμμας

Τα γενέθλια της μονάκριβης κόρης της γιορτάζει σήμερα η Ζήνα Κουτσελίνη. Η Έμμα γίνεται 13 ετών και με αφορμή τα γενέθλιά της, κατά την έναρξη της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», προβλήθηκε μια σειρά φωτογραφιών από τα ταξίδια της με τους γονείς της.

«Έχω φίλους σήμερα μια τόσο σημαντική μέρα για μένα» είπε η Ζήνα, καθώς δεχόταν τις ευχές από τους σημερινούς καλεσμένους της αλλά και τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής. 

Οι ευχές της Ζήνας στην κόρη και την πεθερά της - «Χρόνια πολλά Έμμα»

Το τραγούδι που συνόδευε τις ευχές για τα γενέθλια της Έμμας ήταν το «Ήρθες» του Σάκη Ρουβά, με τη συγκίνηση της παρουσιάστριας να είναι εμφανή.

Η εξομολόγηση της Ζήνας για τις ζωγραφιές της πριν έρθει στον κόσμο η κόρη της

Η Ζήνα Κουτσελίνη είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν ότι έκανε εννέα αποτυχημένες εξωσωματικές, πριν αποκτήσει τελικά την κόρη της με φυσιολογικό τρόπο. Σήμερα μοιράστηκε με τους τηλεθεατές τις ζωγραφιές που είχε δημιουργήσει πριν τη γέννηση της Έμμας, όταν μια καλή της φίλη, η οποία είναι ψυχολόγος, την παρότρυνε να αποτυπώσει στο χαρτί τα συναισθήματά της.

Η παρουσιάστρια ζωγράφισε ένα φεγγάρι όταν της ζήτησε η φίλη της να εκφράσει με μία ζωγραφιά το «πώς θα ήταν η ζωή της χωρίς παιδί» κι έναν ήλιο για «πώς θα ήταν η ζωή της με παιδί». «Ως παιδί ζωγράφιζα και ξεπερνούσε έτσι τα προβλήματά μου τα εσωτερικά. Έτσι, ζωγράφισα ξανά μετά από χρόνια ...το φεγγάρι και τον ήλιο. Όταν τελείωσα αυτούς τους δύο πίνακες γεννήθηκε η Έμμα» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

«Ξέρω πως πραγματικά όταν μια γυναίκα γίνεται μητέρα, αλλάζουν όλα, αλλά και οι γυναίκες που δε γίνονται μητέρες μπορούν να πάρουν αυτή τη λάμψη του ήλιου με άλλο τρόπο. Δε θέλω να περνάμε το πρότυπο ότι γίνεσαι μητέρα κι έρχεται ο ήλιος στη ζωή, αλλά για μένα τη δεδομένη στιγμή έτσι ήταν» κατέληξε η Ζήνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top