Οι ευχές της Ζήνας στην κόρη και την πεθερά της - «Χρόνια πολλά Έμμα»

Η αναφορά στον Γιώργο Καραϊβάζ με αφορμή την ονομαστική εορτή της Στάθας

Η Εκκλησία μας τιμά σήμερα τη μνήμη του Αγίου Ευσταθίου και για τη Ζήνα Κουτσελίνη είναι σημαντική μέρα, καθώς είναι η ονομαστική εορτή της μονάκριβης κόρης της, Έμμας.

Ζήνα Κουτσελίνη: Σε θεατρική έξοδο με τον σύζυγο και την κόρη τους

«Κάτι ευχές έχω να κάνω... στο κορίτσι μου την Ευσταθία- Μαρία μου που γιορτάζει σήμερα, το κοριτσάκι μου αυτό που όσο πάει και μεγαλώνει. Χρόνια του πολλά! Χρόνια πολλά και στην πεθερά γιατί είναι το όνομα της πεθεράς. Η μάνα μου όταν "έφευγε" μου είπε σου δίνω την ευχή μου το παιδί να πάρει το όνομα της πεθεράς» είπε κατά την έναρξη της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

Η Ζήνα Κουτσελίνη έστειλε τις ευχές της και στη σύζυγο του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα, αναφερόμενη στον αγαπημένο της συνεργάτη που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, τον Απρίλιο του 2021.

«Γιορτάζει κι ένα άλλο πρόσωπο που είναι πάντα στην καρδιά μας και αυτές τις μέρες ακόμη περισσότερο. Θυμόμαστε τον Γιώργο Καραϊβάζ γιατί ο Γιώργος μας δεν έπαιρνε ποτέ χρόνο από την εκπομπή, παρά μόνο να ευχηθεί στη γυναίκα του. Στάθα μου αγαπημένη, εμείς σου ευχόμαστε εμείς σου ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας "Χρόνια πολλά". Δε θα σου τα πούμε ποτέ όπως ο άγγελός σου, αλλά πραγματικά νιώθουμε την ανάγκη να σου ευχηθούμε τα "Xρόνια μας Πολλά"» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top