Ζήνα Κουτσελίνη: «Μετά από εννιά εξωσωματικές γέννησα την κόρη μου με φυσιολ��γικό τρόπο»

Εξομολογήθηκε την απίστευτη περιπέτεια που πέρασε μέχρι φέρει στον κόσμο το παιδί της!

Ζήνα Κουτσελίνη: «Μετά από εννιά εξωσωματικές γέννησα την κόρη μου με φυσιολογικό τρόπο»

Εκτός για την αποχώρησή της από τον Alpha, η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία, όπως σας γράψαμε από το star.gr, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου, περιέγραψε και την περιπέτεια που πέρασε μέχρι να φέρει στον κόσμο την κόρη της!

Όπως εξομολογήθηκε μετά από 9 εξωσωματικές έκανε το παιδί της με φυσιολογικό τρόπο.

«Θα πρέπει να πω ότι οι γυναίκες όταν πηγαίνουν στον γιατρό και τους λέει δεν μπορείτε να κάνετε παιδί, για αυτό πρέπει να κάνετε εξωσωματική, να λένε στον γιατρό γιατί. Όταν θα της απαντήσει ο γιατρός σωστά και καταλάβει τι της λέει, τότε να κάνει εξωσωματική. Εμένα απλώς μου έλεγαν άρες μάρες κουκουνάρες» ανέφερε και πρόσθεσε:«Ξεκίνησα να κάνω την πρώτη μου εξωσωματική σε ηλικία 33 ετών, ώσπου προς το τέλος που είδα να περνάνε τα χρόνια και να βγαίνω από το δυναμικό κοινό, φούλαρα τις μηχανές και είπα τώρα τα δίνεις όλα! Και εκεί έκανα απανωτές. Έφτασα αισίως τις 9!»

«Μετά από τις εννέα εξωσωματικές πήγα σε έναν άλλο γιατρό…Είπα δεν υπάρχει περίπτωση να υποβάλλω ξανά τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία, θα πιστέψω στη δύναμη του Θεού και αν ο Θεός θέλει να μου το δώσει, θα το περιμένω με ανοιχτή την αγκαλιά» είπε.

Από τότε έχει αλλάξει όλη της η ζωή, αφού λίγο καιρό μετά γεννήθηκε η κόρη της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top