Οι Αλήθειες με τη Ζήνα γιορτάζουν την 9η σεζόν στο Star!

«Κομμάτι αυτής της εκπομπής θα αποτελεί πάντα ο Γιώργος Καραϊβάζ»

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έκανε πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου 2015 κι έκτοτε εδώ και 8 χρόνια, η Ζήνα Κουτσελίνη με τους συνεργάτες της αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των τηλεθεατών του Star.

Οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» επιστρέφουν για 9η χρονιά στο Star

Η εκπομπή συνεχίζει για 9η σεζόν και με αφορμή της επετείου των 8 χρόνων από την πρώτη πρεμιέρα, προβλήθηκε σήμερα ένα επετειακό βίντεο με στιγμιότυπα από την κάθε τηλεοπτική χρονιά. 

Αλήθειες με τη Ζήνα: Η πρεμιέρα της Ζήνας Κουτσελίνη και τα... χέρια!

«Κι έτσι φτάνουμε στο 2023, γεμάτοι αναμνήσεις, ευχάριστα και δυσάρεστα... αλλά έτσι είναι η ζωή. Θέλω να πω εν τάχει, -δεν έχει σημασία αν θα ξεχάσω κανέναν... τους συνεργάτες μου τους ευχαριστώ όλους και τους έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου- κομμάτι αυτής της εκπομπής θα αποτελεί πάντα ο Γιώργος Καραϊβάζ. Θα περιμένουμε την εξιχνίαση (σ.σ. της δολοφονίας του). Θέλω να κάνω μια ιδιαίτερη μνεία στον Πέτρο Κουσουλό, τον Σπύρο Χαριτάτο, τη Γιώτα Κηπουρού, τον Δημήτρη Στρουμπάκο και όσους πέρασαν από αυτή την εκπομπή και άφησαν το αποτύπωμά τους σε αυτή την παρέα», ήταν τα λόγια της Ζήνας Κουτσελίνη. 

«Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί διανύουμε την 9η σεζόν μας» ήταν το μήνυμα στην οθόνη προς τους τηλεθεατές.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top