Fame Story: Αυτός είναι ο αγαπημένος σπουδαστής του κοινού

Ποιος διαγωνιζόμενος βγήκε πρώτος σε ψήφους

Η ανακοίνωση για τον αγαπημένο διαγωνιζόμενο του κοινού στην πρεμιέρα του Fame Story

To «Fame Story» έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου κι εντυπωσίασε κοινό και τηλεθεατές. Ο κόσμος ψήφισε τους αγαπημένους του 16 σπουδαστές, στους οποίους «έδωσε» το εισιτήριο για την είσοδό τους στη μουσική ακαδημία. 

Θριαμβευτική πρεμιέρα για το FAME STORY στο STAR

Δύο υποψήφιοι έμειναν εκτός αλλά ένας… ξεχώρισε, λαμβάνοντας το μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων και παίρνοντας τον «τίτλο» του αγαπημένου διαγωνιζόμενου του κοινού στην πρεμιέρα του Fame Story.

Αυτοί είναι οι 16 που μπήκαν στο σπίτι του Fame Story

Πριν την ανακοίνωση, λοιπόν, των ονομάτων των σπουδαστών που μετά την πρεμιέρα πέρασαν στην επόμενη φάση, της συνέχισης του «ταξιδιού» τους στο Fame Story, o Nίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε το πρόσωπο που έκλεψε την καρδιά του κοινού από την πρώτη κιόλας εμφάνιση.

«Αγαπημένος του κοινού στην πρεμιέρα του Fame Story live show είναι ο Τίτος Λαχανάς» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, με τον σπουδαστή να δείχνει έκπληκτος στο άκουσμα του ονόματός του.

O Tίτος Λαχανάς ήταν ο πρώτος διαγωνιζόμενος που εμφανίστηκε στο stage του Fame Story, το βράδυ της πρεμιέρας. Ερμήνευσε το τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου «Πρέπει δεν πρέπει» και παρά το άγχος του εντυπωσίασε τους κριτές της μουσικής ακαδημίας.

Η εμφάνιση του Τίτου Λαχανά στην πρεμιέρα του Fame Story

Tίτος Λαχανάς: Το βιογραφικό του σπουδαστή που μεγάλωσε στη Γερμανία

Ο Τίτος Λαχανάς είναι 28 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας. Βαπτίστηκε Χρήστος, αλλά κράτησε το υποκοριστικό «Τίτος», όπως τον αποκαλούσε από μικρό η μητέρα του. Η χαρακτηριστική ανάμνηση που έχει από το τραγούδι είναι που οι στίχοι του «Φύσηξε έρωτας βοριάς», που τραγουδούσαν μαζί με τη μητέρα του.

Στη Γερμανία τραγουδάει σε νυχτερινό κέντρο για τους ομογενείς. «Με κάνει περήφανο που μπορώ να τους δώσω λίγη Ελλάδα με τη φωνή και τα τραγούδια μου» είπε στο βίντεο, με το οποίο συστήθηκε στο κοινό. «Όταν βρίσκομαι πάνω στη σκηνή αισθάνομαι την αγάπη και την ενέργεια του κόσμου και αυτό είναι κάτι που με γεμίζει απόλυτα» πρόσθεσε.

Τίτος Λαχανάς: Έτσι συστήθηκε στο κοινό του Fame Story

Ο διαγωνιζόμενος περιέγραψε και μια συγκινητική στιγμή που βίωσε σε κάποια εμφάνισή του σε bar, ερμηνεύοντας το «Όλα σ' αγαπάνε» του Σταμάτη Γονίδη. «Θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά αυτή την ερμηνεία μου που είχα κάνει μια κοπελίτσα να κλάψει και με είχε συγκινήσει και μένα πάρα πολύ που είχε αντιδράσει έτσι» εξομολογήθηκε.

Ο Τίτος Λαχανάς άφησε τη Γερμανία και ήρθε στην Ελλάδα για το «Fame Story», προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρό του και να δείξει το ταλέντο του σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top