Μπέος κατά Ιωαννίδη: «Φωνάξτε αυτόν τον φλώρο να έρθει να βοηθήσει!»

Έξαλλος ο Δήμαρχος του Βόλου στον αέρα του «Πρωινού»

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Πρωινό» και στον Γιώργο Λιάγκα για τις καταστροφές που έχει υποστεί ο Βόλος από το νέο κύμα κακοκαιρίας.

Ο Δήμαρχος Βόλου μίλησε για τις δραματικές στιγμές που βιώνουν οι κάτοικοι λόγω της κακοκαιρίας Elias, ενώ δεν δίστασε να τα βάλει ξανά με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, λίγες εβδομάδες μετά τη δημόσια κόντρα τους.

Αχιλλέας Μπέος εναντίον Αλκίνοου Ιωαννίδη: «Μιλάμε για ένα τραγικό νούμερο»

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης με τον ΑΝΤ1, ο Αχιλλέας Μπέος είπε στον Γιώργο Λιάγκα: «Είμαστε όλοι έξω, πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας με ό,τι δυνάμεις έχουμε. Γι’ αυτό και την άλλη φορά που μου την έφερες, να σου πω να φωνάξεις αυτόν τον φλώρο τον Ιωαννίδη να έρθει να βοηθήσει. Άντε ντε! Που εμείς είμαστε 20 ώρες στον δρόμο… Αυτόν τον φλώρο, φώναξέ τον. Δεν είναι βρισιά η λέξη φλώρος. Άντε τώρα… Πήγε να κάνει αρπαχτή και θα μας κρίνει αυτός!».

Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Τάσος Τεργιάκης δυσανασχέτησαν με τα λεγόμενα του Αχιλλέα Μπέου.

«Σε αδικεί αυτό που κάνεις, με αγάπη στο λέω, δεν έχεις ανάγκη να το κάνεις» τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας με τον Δήμαρχο να απαντάει ότι βγαίνει σε εκπομπές για να ενημερώσει τον κόσμο, αφού δεν υπάρχει ρεύμα ή ίντερνετ στη πόλη ώστε να το κάνει μέσω social media.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top