Φάρμα: «Καλώς ήρθατε στην Αρκαδία» - Η πρεμιέρα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Ο νικητής ή νικήτρια θα κερδίσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Είναι γεγονός! Η Φάρμα έκανε πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του Star.

«Καλώς ήρθατε στην πανέμορφη ορεινή Αρκαδία και στο όρος Μαίναλο.Υψόμετρο 1.233 μέτρα μέσα σε ένα πυκνό παρθένο δάσος με έλατα. Εδώ η φύση έχει τους δικούς της κανόνες και κανένας δεν μπορεί να τους αγνοήσει. Αντιθέτως, θα πρέπει να τους σεβαστεί ευλαβικά αν πρέπει να επιβιώσει. Σε λίγη ώρα κάποιοι ένοικοι της Φάρμας μπορεί να νιώσουν πως ήρθα στον παράδεισο. Για κάποιους άλλους τα πράγματα δε θα είναι εύκολα. Αυτός ή αυτή που θα καταφέρει να αντιμετωπίσει όλες τις σωματικές ή πνευματικές προκλήσεις θα αναδειχτεί νικητής ή νικήτρια θα κερδίσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Κυρίες και κύριοι σας καλωσορίζω στη Φάρμα», ήταν τα πρώτα λόγια του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Πρεμιέρα για τη Φάρμα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής εξήγησε πως η ζωή στο σπίτι θα τους θυμίσει άλλες εποχές και θα πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτή τη νέα συνθήκη. Η αρμονική συνύπαρξη και η συνεργασία θα είναι βασικό ζητούμενο για τη ζωή τους στη Φάρμα.
Κάθε εβδομάδα μετά από απαιτητικά αγωνίσματα θα προκύπτουν δυο μονομάχοι. Από την μονομαχία θα προκύπτει ποιος θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει οριστικά και αμετάκλητα από τη Φάρμα και αυτός που θα συνεχίζει την πορεία του προς το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top