Πετράκος για Κασσελάκη: «Προσεχώς και Barbie πρωθυπουργός», έγραψε & έσβησε

Η ανάρτηση που έκανε και διέγραψε μετά από λίγο

O 35χρονος Στέφανος Κασσελάκης είναι πλέον ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς κέρδισε άνετα την προεδρία του κόμματος, επικρατώντας στον δεύτερο γύρο των εκλογών με διαφορά μεγαλύτερη από τις 13 μονάδες έναντι της Έφης Αχτσιόγλου. 

Μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γρηγόρης Πετράκος προχώρησε σε μία ανάρτηση «φωτιά», την οποία, λίγο μετά, διέγραψε.

«Callifornication και στο φτωχούλι το Ελλάντα… Barbie στο σινεμά, Barbie στο τραγούδι, προσεχώς και Barbie πρωθυπουργός. Τούτα αποφάσισαν για εμάς οι άρχοντες. Αποδόμηση των Αρχέτυπων και όποιος αντέξει», έγραψε ο Γρηγόρης Πετράκος στην εν λόγω ανάρτηση.

πετράκος

Με αφορμή το post του τραγουδιστή που προβλήθηκε στο «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας αντέδρασε, λέγοντας: «Είναι απαράδεκτο. Ο κόσμος ψήφισε. Δεν μπορούμε να λέμε εμείς με μικροψυχία για να κάνουμε πλάκα “Barbie στην πολιτική”. Πάντως είναι απαράδεκτο που το σκέφτηκε και το ανήρτησε. Απαράδεκτο! Καμιά φορά πρέπει να αφουγκραζόμαστε αυτά που ο κόσμος μάς λέει. Για κάποιον λόγο τον ψήφισαν».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top