Δημήτρης Λάλος: Θα υπάρξει επανασύνδεση για Μαθιό και Βασιλική;

«Η συμμετοχή μου στο Σασμό την τρίτη χρονιά ήταν μονόδρομος για μένα»

Μονόδρομο χαρακτήρισε ο Δημήτρης Λάλος τη συμμετοχή του στην τρίτη σεζόν του Σασμού.

Βασίλης Μπισμπίκης & Δημήτρης Λάλος είναι τα... κακά παιδιά του Σασμού!

«Δε θα μπορούσα να λείπω από το κλείσιμο αυτής της σειράς. Είναι μια σειρά που έχει δώσει πολλά και σε μας τους ηθοποιούς και σε όσους ασχολούνται με αυτό το εγχείρημα. Δε θα μπορούσα να μην κλείσω τον κύκλο του “Σασμού”. Ήταν  μονόδρομος κατά μία έννοια… Οι συνθήκες είναι πολύ ωραίες, είμαστε πολύ αγαπημένοι στα γυρίσματα,  η παραγωγή μας προσέχει, το κανάλι είναι πάντα εκεί για μας», ανέφερε ο τηλεοπτικός Μαθιός στο Happy Day.

 

 

Έλενα Μαυρίδου: Η σύζυγος του Δημήτρη Λάλου θα παίξει στον Σασμό


 Φυσικά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δε θα μπορούσε να μην τον ρωτήσει για την τηλεοπτική του σύζυγο, τη Βασιλική, και αν θα υπάρξει επανασύνδεση.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ο σύζυγός της και ο... «γιος» της στο θέατρο

«Μαθιός και Βασιλική είναι ένα εμβληματικό ζευγάρι, το οποίο περνάει μέσα από φωτιά και σίδερο. Έχει να περάσει μέσα από πολλά, να συγχωρέσει, να μη συγχωρέσει…», είπε και πρόσθεσε πως πρέπει να υπάρξει λύτρωση για τον ήρωα που ενσαρκώνει: «Πρέπει να υπάρξει λύτρωση. Το δικαιούται. Ανυπομονώ να ξεδιπλώσει το κουβάρι αυτής της ψυχοσύνθεσης».

 

 Όσο για την αναγνωσιμότητα που του έδωσε η τηλεόραση δήλωσε: « Είναι κάτι που συνοδεύει το επάγγελμα του ηθοποιού. Ωρίμασε μέσα μου κι ήλθε στην κατάλληλη στιγμή. Δέχομαι πολύ αγάπη από τον κόσμο, από μια μεγάλη γκάμα ανθρώπων. Μου μιλάνε και για την υποκριτική, τους αρέσει ο τρόπος που ερμηνεύω. Αυτό ολοκληρώνει το δικό μου αγώνα για να βρίσκομαι στο χώρο της υποκριτικής».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top