«Η Μαρία Αναστασοπούλου παραέγινε δημοσιογράφος!»

Οσα είπε για εκείνη πρώην συνάδελφός της

Δείτε όσα είπε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή Super Κατερίνα

Τις στιλιστικές επιλογές του ηθοποιού και βουλευτή με την Πλεύση Ελευθερίας, Διαμαντή Καραναστάση, στην ορκωμοσία της νέας Βουλής, αλλά και τις συναδέλφους του δημοσιογράφους σχολίασε o Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Χοντρός καυγάς Παπαδημητρίου-Φίλη με αναφορές σε «μαφία» και «αλητείες»

Από την παρουσίαση του βιβλίου του, δήλωσε ότι ο σύντροφος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ήταν ντυμένους σαν μπάρμαν. «Θα είναι σίγουρα ένας μπάρμαν, που σερβίρει ακριβά ποτά σε ένα πριβέ κλαμπ» είπε με χιουμοριστικό τόνο.

Ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου μίλησε για όλους και για όλα

Ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου μίλησε για όλους και για όλα

«Εγώ πιστεύω ότι η Βουλή, όπως το έχουν δείξει διάσημοι καλλιτέχνες παντού στον κόσμο, πρέπει κάποιος να προσέρχεται με έναν τρόπο, που να δείχνει ότι κάποιος ξέρει που βρίσκεται. Από εκεί και πέρα οι ενδυματολογικές επιλογές δεν κρίνουν το τι είναι ο καθένας και τον τρόπο, με τον οποίο μπορεί να προσφέρει στον τόπο αφού τον εμπιστεύτηκαν οι πολίτες», σχολιάσε. 

Μαρία Αναστασοπούλου: Η ανάρτηση για τον σύντροφό της, Γιάννη Κολοκυθά

Ο δημοσιογράφος μίλησε και για τις συναδέλφους του από το κανάλι του Φαλήρου, όπως τη Σία Κοσιώνη. «Η Σία είναι μια αξία. Ημουν αυτός που την είδε για πρώτη φορά και της ζήτησα να έρθει μαζί μας. Πλέον έχει δώσει τη δική της διάσταση σε αυτήν τη δουλειά», δήλωσε. Στη συνέχεια μίλησε και για τη φιλία του με την Εύα Αντωνοπούλου, χαρακτηρίζοντας την εξαιρετική επαγγελματία.

Η Μαρία Αναστασοπούλου θα παρουσιάζει την καλοκαιρινή, ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1

Η Μαρία Αναστασοπούλου θα παρουσιάζει την καλοκαιρινή, ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μίλησε και για ένα ακόμα «δικό» του παιδί, τη Μαρία Αναστασοπούλου. «Δε θα έλεγα ότι είναι ακριβώς δικό μου παιδί... Όταν ήρθε ο Άρης Πορτοσάλτε και μου είπε: "Χρειάζομαι μια βοηθό, αυτή είναι η βοηθός μου" και την είδα, του είπα "Ok, αλλά πρέπει να γίνει και δημοσιογράφος"... Ε παραέγινε!», δήλωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top