Μαρία Ηλιάκη: «Ο Νίκος Μουτσινάς θα μου λείψει από την τηλεόραση»

Τι είπε η παρουσιάστρια για το τηλεοπτικό της μέλλον

Η Μαρία Ηλιάκη μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον στους δημοσιογράφους αλλά και για τη συνεργασία της με τον Νικόλα Ράπτη στην εκπομπή «ANT1 Flashback» που προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00 στο Makedonia TV. 

«Εγώ πέρασα πάρα πολύ όμορφα και ήταν από τις ωραιότερες μου συνεργασίες. Με τον Νικόλα Ράπτη περάσαμε όμορφα. Θεωρώ ότι είναι μία εκπομπή, η οποία εμένα με ταξιδεύει και αυτά είναι τα μηνύματα που λαμβάνω από τον κόσμο. Δεν έχω ενημέρωση για το αν θα συνεχίσει η εκπομπή και του χρόνου. Φαντάζομαι ότι το αρχείο του ΑΝΤ1 είναι τεράστιο, οπότε σίγουρα θα υπάρξει υλικό!» είπε η Μαρία Ηλιάκη.

Ακόμα η παρουσιάστρια παραδέχθηκε ότι έχει δεχθεί κάποιες προτάσεις αλλά είναι ακόμα υπό συζήτηση. 
Μαρία Ηλιακη

Για τον Νίκο Μουτσινά και την απόφασή του να σταματήσει του χρόνου την εκπομπή του είπε: «Ο Νίκος είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος άνθρωπος. Δε θα έπρεπε να σταματήσει, θα μου λείψει από την τηλεόραση. Τον θεωρώ από τους πιο ταλαντούχους που έχουμε αυτή τη στιγμή. Αν βέβαια είναι αυτή η ανάγκη του, το καταλαβαίνω και το σέβομαι απόλυτα».

Ωστόσο, στη συνέχεια ρωτήθηκε για μία πιθανή τηλεοπτική συνύπαρξη με τον πρώην συνεργάτη και φίλο της. Η Μαρία Ηλιάκη απέφυγε να απαντήσει και αποχώρησε, λέγοντας: «Τώρα η κουβέντα πάει αλλού, μη με κάνεις να αισθάνομαι άσχημα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top