Άση Μπήλιου: Πώς θα είναι η Παρασκευή & το σαββατοκύριακο για τα ζώδια;

Οι προβλέψεις της αστρολόγου στην εκπομπή Breakfast@Star

Τις προβλέψεις της για την Παρασκευή & το σαββατοκύριακο για όλα τα ζώδια έκανε η Άση Μπήλιου μέσα από το Breakfast@Star

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις της Άσης για το ζώδιό σας

«Το τετράγωνο με τον Δία το Σαββατοκύριακο που μπορεί να αυξήσει το αίσθημα του ανικανοποίητου, ενώ μπορεί να νιώθουμε πως ό,τι κι αν κάνουμε για τους άλλους δεν είναι ποτέ αρκετό, γι’ αυτό καλύτερα να αποφύγουμε τις επιπόλαιες κινήσεις αλλά και τις μεγάλες αποφάσεις κάτω από αυτή την όψη. Στα άλλα σημαντικά νέα της εβδομάδας, ο Πλούτωνας μετά από τη δοκιμαστική του πτήση στον Υδροχόο για κάποιους μήνες επιστρέφει στις 11/06 στον Αιγόκερω ανάδρομος πριν εγκαταλείψει για τα καλά αυτό το ζώδιο τον Νοέμβριο του 2024. Προς το παρόν θα παραμείνει στον Αιγόκερω μέχρι το τέλος της χρονιάς και τον Ιανουάριο του 2024 θα επιστρέψει στον Υδροχόο. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών θα επηρεαστούν περισσότερο» είπε η αστρολόγος.

«Την ίδια μέρα ο Ερμής θα προχωρήσει στους Διδύμους δίνοντας ταχύτητα στη σκέψη, περισσότερο λογικές προσεγγίσεις και μια αέρινη και πιο ανάλαφρη επιρροή στην καθημερινότητα μας. Ευνοεί την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τις επαφές, τις δοσοληψίες, τις σπουδές, το εμπόριο. Πιο πολύ από τη νέα του θέση θα ευνοηθούν τα ζώδια του αέρα: Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε το δυαδικό χαρακτήρα των Διδύμων κι αυτό σημαίνει ότι μπορεί πιο εύκολα να πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα σε δυο διαφορετικές καταστάσεις, προτάσεις, προσεγγίσεις» πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top