Η Γη της Ελιάς - Ολική επαναφορά της σειράς με πολλές αποχωρήσεις!

Πρόσωπα φεύγουν κι άλλα έρχονται λόγω... σκληρού ανταγωνισμού

Δείτε τη συγλονιστική στιγμή όπου ο Αλέξης πνίγει τη Μυρτάλη

Χωρίς να έχει υπάρξει επίσημα ανακοίνωση από το Mega, θεωρείται δεδομένο ότι η σειρά Η Γη της Ελιάς θα «πάει» και για τρίτη σεζόν

Τηλεοπτικές σειρές: Ποιες από τις 40 συνεχίζουν και ποιες λένε «goodbye»!

Βέβαια, η σειρά θα παρουσιαστεί του χρόνου αλλαγμένη, με μια από τις πρωταγωνίστριες, τη Μυρτάλη (Αφροδίτη Λιάντου), όπως είδαμε μέσα στην εβδομάδα να χάνει τη ζωή της από τον Αλέξη (Αλέξανδρος Σκουρλέτης) και στη συνέχεια εκείνος να αυτοκτονεί. Δεν είναι όμως κι οι μόνοι που ετοιμάζονται να μας,,, κουνήσουν το μαντήλι. 

Μυρτάλη κι Αλέξης, ένας έρωτας που δεν είχε happy end!

Μυρτάλη κι Αλέξης, ένας έρωτας που δεν είχε happy end!

Ο ένας θάνατος έρχεται μετά τον άλλον κι όσο οδεύουμε προς την τρίτη σεζόν η Αρεόπολη «αδειάζει»

To τρελό spoiler που έκανε ο Αντρέας Γεωργίου για τη Γη της Ελιάς

Ο Λεωνίδας (Ραφαήλ Καρυωτάκης) θα μαζέψει τις βαλίτσες του, για μια νέα αρχή, μακριά από την Αρεόπολη. Το ίδιο θα κάνει κι η Αντιγόνη (Ήβη Νικολαΐδου), η οποία ετοιμάζεται να πει το μεγάλο «ναι» στην υποτροφία που την περιμένει στο Λονδίνο. Κι η Εύα (Χρύσα Παππά) αποχαιρετάει τη σειρά απογοητευμένη από τις καταστάσεις γύρω της. Μάλιστα, η Εύα μας ενημέρωσε για το τελευταίο γύρισμά της στη Γη της Ελιάς. Μαζί της αποχωρεί κι ο Χρήστος (Βασίλης Μίχας), ενώ κι ο ρόλος του «Άρη» (Νίκος Μέλλος) τελειώνει με το τέλος της σεζόν

Η Γη της Ελιάς διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα καστ της ελληνικής τηλεόρασης

Η Γη της Ελιάς διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα καστ της ελληνικής τηλεόρασης

Ο Μιχάλης (Φοίβος Μαρκιάνος), ο εισαγγελέας δε θα είναι την τρίτη σεζόν, αφού βρίσκεται στο στόχαστρο του Αλέξη, ενώ ερωτηματικό παραμένει η Μαρία (Μάρω Κοντού). Το πιο πιθανό είναι να αποχωρήσει κι εκείνη από τη σειρά, αφήνοντας την τελευταία της πμοή εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων υγείας που την ταλαιπωρούν. 

Η Γη της Ελιάς: «Μυρτάλη» και «Μαρίνα» ποζάρουν μαζί στη θάλασσα

Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα έρθουν δυνατές μεταγραφές τη νέα σεζόν. Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να δείχνει τον δρόμο, ετοιμάζονται να «εισβάλουν» νεοι χαρακτήρες που θα μας καθηλώσουν. Η οικογένεια Βρεττάκου θα παραμείνει ενωμένη και δυνατή, με τις ανατροπές να είναι πολλές. 

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος Βρεττάκος (Νίκος Γαλανός) με την Ιουλία (Αντιγόνη Κουλουκάκου)

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος Βρεττάκος (Νίκος Γαλανός) με την Ιουλία (Αντιγόνη Κουλουκάκου)

Τα ζευγάρια Μαρίνα - Μάνος και Φίλιππος - Βασιλική θα μας κρατήσουν συντροφιά, ενώ νέα ζευγάρια θα προστεθούν στο καστ της καθημερινής σειράς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top