Cash or Trash: Έρχονται τέσσερις νέοι πωλητές με ασυνήθιστα αντικείμενα

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:15 στο Star με τη Δέσποινα Μοιραράκη

Δείτε το trailer σαββατοκύριακου 6-7/5

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη! Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:15 στο Star και στο Cash or Trash! 

Cash or Trash: Μια δελεαστική προσφορά ανατρέπει τις προσδοκίες όλων

Το Σάββατο 6 Μαΐου στο Cash or Trash φιλοξενούνται τέσσερις νέοι πωλητές μαζί με τα ιδιαίτερα και ασυνήθιστα αντικείμενά τους, τα οποία θα εκτιμήσει ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής και θα διεκδικήσουν οι επίδοξοι αγοραστές, Γιώργος Τσαγκαράκης, Γεώργιος Καράμπελλας, Άντα Πανά, Ιόλη Χιωτίνη, Δημήτρης Δεμερτζής, Φοίβος Στρουγγάρης, Ελομίδα Βισβίκη, Θάνος Μαρίνης, Έρμα Στυλιανίδη. 

Cash or Trash: Η Δέσποινα Μοιραράκη με τον εκτιμητή, Θάνο Λούδο

Cash or Trash: Η Δέσποινα Μοιραράκη με τον εκτιμητή, Θάνο Λούδο

Ο Ηλίας από τη Σπάρτη έρχεται στο Cash Or Trash και φέρνει ένα αντικείμενο που εύκολα θα μπορούσε να το θαυμάσει κάποιος ακόμα και σε προθήκη μουσείου. Η Δέσποινα Μοιραράκη γνωρίζει τον 40χρονο πωλητή, λάτρη της ελληνικής παράδοσης και χομπίστα φωτογράφο και μαθαίνει, μαζί με τους τηλεθεατές, την υπέροχη ιστορία προέλευσης του αντικειμένου του. Ο Θάνος Λούδος έχοντας στα χέρια του ένα μουσειακό κομμάτι σε άριστη κατάσταση, παρά τα χρόνια του, δίνει αρκετές πληροφορίες για την προέλευση αλλά και την τεχνική κατασκευής του. Ο Ηλίας, έχοντας λάβει νέες πληροφορίες για το «έργο τέχνης», όπως το χαρακτηρίζει η Δέσποινα Μοιραράκη αλλά κι ο εκτιμητής της εκπομπής, μπαίνει στο δωμάτιο των αγοραστών με αρκετά ανεβασμένο ηθικό. Οι γνώσεις του Ηλία για την ελληνική παράδοση αλλά κι η αγάπη του για την ιστορική αναδρομή στο 1821, μέσω της φωτογραφίας, κερδίζουν από την αρχή το ενδιαφέρον των αγοραστών. Η αποκάλυψη του αντικειμένου προκαλεί ένα νοσταλγικό δέος στους αγοραστές και τους βάζει σε ανταγωνιστική διάθεση προσφορών από την αρχή της δημοπρασίας. Ως οικονομολόγος, ο Ηλίας γνωρίζει αρκετά για το αντικείμενο που φέρνει  στο δωμάτιο των αγοραστών, ώστε να αυξήσει σταδιακά το δημοπρατικό τους ενδιαφέρον. Είναι από τις στιγμές αυτές της εκπομπής, που ένα αντικείμενο άνω των 100 ετών γίνεται μήλο της Έριδος για τους αγοραστές. Άραγε στους πέντε αγοραστές, έκτος χωράει;  

Cash or Trash: Το αντικείμενο που τρόμαξε τη Μοιραράκη κι η μεγάλη προσφορά

Τον Μίλτο καλωσορίζει η Δέσποινα Μοιραράκη στο δωμάτιο εκτίμησης του Cash Or Trash. Το αντικείμενο, που φέρνει ο Μίλτος, θυμίζει αποστολή στο διάστημα, κάτι που αποκαλύπτει ο Θάνος Λούδος, κατά την εκτίμησή του. Η πλήρως λειτουργική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και η ρετρό διακοσμητική διάθεση που δημιουργεί στον χώρο, καθιστά το αντικείμενο του Μίλτου απόλυτα συλλεκτικό. Ο πολυταξιδεμένος πωλητής και συλλέκτης, γνωστός στον χώρο της αναπαλαίωσης παλαιών ποδηλάτων, ανεβαίνει αρκετά ψυχολογικά μετά την εκτίμηση του Θάνου Λούδου κι ετοιμάζεται να κερδίσει την καλύτερη δυνατή προσφορά στο δωμάτιο των αγοραστών. Τα στατιστικά αγοράς αντίστοιχων συλλεκτικών αντικειμένων στο δωμάτιο των αγοραστών είναι σε υψηλά επίπεδα, κάτι που προμηνύει μια άκρως ενδιαφέρουσα δημοπρασία. Ο Θάνος Μαρίνης είναι εκείνος που παραδοσιακά στο Cash or Trash ανταγωνίζεται την Ιόλη Χιωτίνη στα space age αντικείμενα αλλά ο Γεώργιος Καράμπελλας ανατρέπει την αιώνια κόντρα μεταξύ τους. Στην εικόνα παρεμβαίνει και ο Γιώργος Τσαγκαράκης αλλά ο Θάνος Μαρίνης δεν σκοπεύει να αφήσει ένα τέτοιο αντικείμενο να χαθεί μέσα από χέρια του!  

Οι αγοραστές του Cash or Trash σε πλήρη απαρτία

Οι αγοραστές του Cash or Trash σε πλήρη απαρτία

Τη Μαρία από την Εύβοια  υποδέχεται η Δέσποινα Μοιραράκη στο δωμάτιο εκτίμησης με ένα σετ αντικειμένων που «μυρίζει» Ασία. Μητέρα δυο παιδιών, σύζυγος και πρωταθλήτρια της ελευθέρας πάλης, η Μαρία, έχοντας αγαπήσει την εκπομπή Cash Or Trash,  έρχεται με δύο αντικείμενα κατασκευασμένα στην Ασία. Καθώς ο Θάνος Λούδος κάνει την εκτίμηση των ιδιαίτερων αντικειμένων της Χαλδαίας πωλήτριας, η επιλογή της Μαρίας να φέρει τα αντικείμενά της στο Cash Or Trash αποδεικνύεται ότι είναι η κατάλληλη κίνηση. Με τον εκτιμητή Θάνο Λούδο να γνωρίζει σχεδόν τα πάντα για τις Ασιατικές αντίκες, μιας και διαθέτει τον μοναδικό οίκο δημοπρασιών σε όλη τη νοτιοανατολική Ευρώπη του οποίου ο κατάλογος μεταφράζεται και στα κινέζικα, η επιγραφή, που φέρουν τα αντικείμενα της Μαρίας, τα τοποθετούν σε μία αρκετά συλλεκτική περίοδο. Αν κι η τιμή εκτίμησης είναι ελαφρώς αποθαρρυντική, η Μαρία δε χάνει την αυτοπεποίθησή της. Η προσωπικότητα της Μαρίας κι η πορεία της στον αθλητισμό προδιαθέτουν θετικά τους αγοραστές, αν και τα αντικείμενα της δε δείχνουν να τους ενθουσιάζουν ιδιαίτερα. Οι πληροφορίες που έχει λάβει η νεαρή πωλήτρια βοηθούν τη διάθεση για προσφορές στο δωμάτιο των αγοραστών. Με την πιο δυναμική στην πώληση βοηθό στο πλάι της, η Μαρία καταφέρνει να αλλάξει τη ροή των προσφορών

Cash or Trash: 4 διαφορετικά και με τη δική τους ιστορία αντικείμενα

Τον Έλληνα sommelier μουστάρδας και ελαιολάδου, Χάρη Λαλούση φιλοξενεί στο δωμάτιο εκτίμησης του Cash Or Trash η Δέσποινα Μοιραράκη, με ένα ξεχωριστό ζευγάρι αντικειμένων σκανδιναβικού design. Ο Θάνος Λούδος δίνει μια ικανοποιητική εκτίμηση, που όμως δείχνει να υστερεί αρκετά σε σχέση με αυτό που περιμένει ο πωλητής. Απτόητος ο διπλωμάτης sommelier περνά στο δωμάτιο  των αγοραστών για να κλείσει την καλύτερη δυνατή συμφωνία. Έχοντας αρκετά στοιχεία υπέρ του, όπως την άψογη κατάσταση του σετ αλλά και την επώνυμη προέλευσή τους, ο Χάρης νιώθει αρκετά τυχερός. Τα πράγματα όμως αλλάζουν, καθώς οι απόψεις των αγοραστών δείχνουν να διίστανται και η διάθεση για προσφορές διχάζεται. Ο Γεώργιος Καράμπελλας διεκδικεί εξ αρχής τα αντικείμενα του Χάρη, όμως η παρέμβαση του Φοίβου Στρουγγάρη αλλάζει τα δεδομένα. Το σίγουρο είναι ότι  ο Χάρης φεύγει από το Cash Or Trash έχοντας αποκτήσει μια μοναδική εμπειρία! 

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα! 

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cash or Trash

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top