Cash or Trash: 4 διαφορετικά και με τη δική τους ιστορία αντικείμενα

Συντονιστείτε στις 18.15 στο Star

Δείτε  το trailer του Σαββάτου 18/02

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη! Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, κάθε Σάββατο στις 18:15 στο Star και στο Cash or Trash!

Cash or Trash

Σήμερα, Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο Cash or Trash, τέσσερα διαφορετικά και με τη δική τους ξεχωριστή ιστορία αντικείμενα,  θα εκτιμήσει ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής και θα διεκδικήσουν οι επίδοξοι αγοραστές, Γιώργος Τσαγκαράκης, Γεώργιος Καράμπελλας, Άντα Πανά, Ιόλη Χιωτίνη, Δημήτρης Δεμερτζής, Φοίβος Στρουγγάρης, Ελομίδα Βισβίκη, Θάνος Μαρίνης, Έρμα Στυλιανίδη.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cash or Trash

Η όμορφη Σοφία από το Κορωπί, έρχεται με ένα ταξιδιάρικο αντικείμενο, έτοιμο για  «μεγάλες βουτιές» στον κόσμο των προσφορών του Cash Or Trash! Η Δέσποινα Μοιραράκη μαθαίνει την ιστορία του αντικειμένου αλλά και της κοσμογυρισμένης, παρά το νεαρό της ηλικίας της, Σοφίας.  Ο Θάνος Λούδος, με το γνωστό στοχοπροσηλωμένο ύφος του, δίνει για ακόμα μια φορά την εκτίμησή του για το συλλεκτικό αντικείμενο και καταφέρνει να… μαγνητίσει το ενδιαφέρον της ιδιοκτήτριάς του Σοφίας. Ικανοποιημένη ή όχι, ένας «ερωτικός άνεμος» σπρώχνει την 27χρονη πωλήτρια από το δωμάτιο εκτίμησης σε εκείνο των αγοραστών. Η νεαρή πωλήτρια, έχοντας συγκρατήσει βασικά στοιχεία της εκτίμησης, καταφέρνει να κερδίσει, από την αποκάλυψη κιόλας του αντικειμένου της, το ενδιαφέρον των αγοραστών. Ένα μουσειακό κομμάτι, όπως χαρακτηρίστηκε από τον εκτιμητή του Cash Or Trash, που έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν και δεν αποτελεί διακοσμητικό στοιχείο μόνον, αποτελεί σίγουρο δέλεαρ για τους αγοραστές.

Δέσποινα Μοιραράκη

Η Κύπρια αγοράστρια, Έρμα Στυλιανίδη, καταφέρνει να εκτοπίσει με τις προσφορές της τους υπόλοιπους αγοραστές, καταφέρνει όμως να κερδίσει και το ενδιαφέρον της Σοφίας;
 
Η 21χρονη Δίνα έρχεται στο Cash or Trash μαζί με ένα κλασσικό, της εποχής του, αντικείμενο. Το ρετρό και iconic 70’ς αντικείμενο της πωλήτριας από τον Πειραιά, κερδίζει πολύ δυνατά σχόλια εκτίμησης από τον Θάνο Λούδο, καθώς είναι λειτουργικό και σε άριστη κατάσταση, σε σχέση με τα χρόνια αλλά και τη χρήση του. Η νεαρή δευτεροετής σπουδάστρια στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, κρατά όλα τα στοιχεία, που μπορούν να τη βοηθήσουν μέσα στο δωμάτιο των αγοραστών, καθώς η τιμή εκτίμησης από τον Θάνο Λούδο δεν δείχνει να την ικανοποιεί ιδιαιτέρως! Με ένα αντικείμενο, που το αρχικό του μοντέλο μπορεί να βρει κάποιος σε μόνιμη συλλογή  έκθεσης στο MoMA της Νέας Υόρκης, το υψηλό ενδιαφέρον αγοραστών και η καλή τύχη  του αντικειμένου δεν μπορεί παρά να έρθουν σε…συμφωνία.

Η Πηνελόπη από τη Θεσσαλονίκη έρχεται με ένα αντικείμενο, απόκτημα από τα μακρινά της ταξίδια. Με αγάπη για κάθε είδους παραδοσιακό, η Δέσποινα Μοιραράκη δεν έχει παρά να μιλήσει ανοιχτά για την ενδυμασία  από τα βάθη της Ανατολής που φέρνει η πωλήτρια και να ρωτήσει τα πάντα για την πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, όπως αποκαλύπτεται, του αντικειμένου. Με στόχο να αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει για το αντικείμενο που έχει μπροστά του, η εκτίμηση αλλά και η τιμή που δίνει ο Θάνος Λούδος δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της Πηνελόπης! Η γεμάτη αυτοπεποίθηση Θεσσαλονικιά, δεν σκοπεύει να αποχωριστεί το αντικείμενό της με τίποτα λιγότερο από εκείνο που έχει βάλει στο μυαλό της. Η σιγουριά με την οποία  μπαίνει η Πηνελόπη στο δωμάτιο των αγοραστών,  τους κερδίζει αμέσως! Μένει μόνο να τους κερδίσει και το αντικείμενό της. Η Πηνελόπη δίνει κάθε φορά την κατάλληλη στιγμή τα στοιχεία που χρειάζονται  και καταφέρνει  ολοένα και περισσότερο να κερδίσει το ενδιαφέρον των αγοραστών, πριν ακόμα αρχίσει η διαδικασία της δημοπρασίας. Η διπλωματία, το πείσμα αλλά και η ικανότητα της Πηνελόπης, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τους μελλοντικούς πωλητές του Cash Or Trash! Η περίπτωση της Πηνελόπης είναι από εκείνες που το τεράστιο χάσμα εκτίμησης και τελικής προσφοράς γεφυρώνονται!   

Τον Γιώργο από την Πετρούπολη υποδέχεται η Δέσποινα Μοιραράκη στο δωμάτιο εκτίμησης του Cash Or Trash, με ένα αντικείμενο βγαλμένο από την παράδοση της  Ισλαμικής Τέχνης. Φορώντας τα γάντια του, ο Θάνος Λούδος περνά στην εκτίμηση ενός από τα καλύτερα αντικείμενα, που έχουν παρουσιαστεί στο Cash Or Trash. Αν και η εκτίμηση δεν πέφτει μέσα στα πλαίσια που έχει θέσει, ο Γιώργος παραμένει δυναμικός και αισιόδοξος. Η ιστορία και το ιδιαίτερο στυλ που φέρει το αντικείμενο, δείχνει πως τα πράγματα έχουν όλη τη δυνατότητα να εξελιχθούν θετικά και σίγουρα

να ξεπεράσουν την τιμή εκτίμησης του Θάνου Λούδου. Ο Δημήτρης Δεμερτζής δείχνει αμέσως, με το που αποκαλύπτεται το αντικείμενο του Σκυριανού πωλητή, το μεγάλο ενδιαφέρον του. Με βαθιά γνώση για τα αντικείμενα του είδους, ο Δημήτρης δείχνει ανυπόμονος να ξεκινήσει τη δημοπρασία. Οι εξίσου δυνατές γνώσεις όμως του Γεώργιου Καράμπελλα αποκαλύπτουν αμέσως τον έτερο ανταγωνιστή στις προσφορές. Άραγε ποιου το ενδιαφέρον θα μείνει αναλλοίωτο μέχρι το τέλος;   

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν
να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Παραγωγός; Νίκος Χριστοφόρου
Project Manager: Γιώργος Ευφραιμίδης
Σκηνοθεσία: Jo Σισμάνογλου
Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης
Δ/νση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Οργάνωση Παραγωγής: Μαρία Δημάκου
Δ/νση Παραγωγής: Γιάννης Χάλκος, Σπύρος Τριανταφύλλου
Σκηνογράφος: Τζιοβάνι Τζανετής
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top