Cash or Trash: Το αντικείμενο που τρόμαξε τη Μοιραράκη κι η μεγάλη προσφορά

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 18.15 

Δείτε το trailer του 27ου επεισοδίου

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη! Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, κάθε Σάββατο στις 18:15 στο Star και στο Cash or Trash!

Cash or Trash: Η Μοιραράκη θα δώσει σκληρή μάχη για μια τσάντα Chanel

Το Σάββατο 18 Μαρτίου μια ακόμα δυνατή τετράδα πωλητών φέρνει τα αντικείμενά της στο Cash or Trash για να τα εκτιμήσει ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής και να τα διεκδικήσουν οι επίδοξοι αγοραστές, Γιώργος Τσαγκαράκης, Γεώργιος Καράμπελλας, Άντα Πανά, Ιόλη Χιωτίνη, Δημήτρης Δεμερτζής, Φοίβος Στρουγγάρης, Ελομίδα Βισβίκη, Θάνος Μαρίνης, Έρμα Στυλιανίδη. 

Τη γλυκιά Πέννυ από τον Άλιμο υποδέχεται η Δέσποινα Μοιραράκη στο Cash Or Trash, η οποία φέρνει ένα αντικείμενο που αφήνει κάθε συλλέκτη με το στόμα… ανοιχτό! Αν και στο δωμάτιο εκτίμησης έχουν φιλοξενηθεί αρκετά παρόμοια αντικείμενα του είδους, αυτό που φέρνει η Πέννυ ξεχωρίζει για την άψογη κατάσταση, στην οποία βρίσκεται αλλά και για τη σπανιότητα του. Ο Θάνος Λούδος καταφέρνει να ξεχωρίσει ένα προς ένα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του συλλεκτικού αντικειμένου της νεαρής πωλήτριας αλλά και τα στοιχεία που το βάζουν στη θέση ενός από τα πιο ολοκληρωμένα αντικείμενα, που έχουν παρουσιαστεί στο Cash Or Trash. Η Πέννυ, έχοντας συγκρατήσει τα στοιχεία που χρειάζεται να ανακαλέσει προκειμένου να κεντρίσει το ενδιαφέρον των αγοραστών, μπαίνει στο δωμάτιο των αγοραστών με πολύ καλή διάθεση. Παρά τη μέτρια εκτίμηση, σύμφωνα με τα δεδομένα την Πέννυς, η αυτοπεποίθησή της αλλά κι η ολοκληρωμένη κατάσταση, στην οποία βρίσκεται το αντικείμενό της, τη γεμίζει με σιγουριά για μια επιτυχημένη δημοπρασία. Αν και κάποιος θα μπορούσε να χαρακτηρίσει το αντικείμενο της Πέννυς και ως πηγή… βασανιστηρίων, οι αγοραστές μπαίνουν στο «παιχνίδι» των προσφορών με φόρα αλλά και με το χαρακτηριστικό τους χιούμορ. 

Cash or trash: «Μάχη» για τη χρυσή θήκη κραγιόν μεταξύ Μαρίνη -Τσαγκαράκη

Η Αθηναία Άντα φέρνει ένα αντικείμενο που στα μάτια κάποιων φαντάζει άκρως συλλεκτικό και σπάνιο και στα μάτια άλλων άκρως τρομακτικό κι απωθητικό. Στο δωμάτιο εκτίμησης του Cash Or Trash κάθε αντικείμενο βρίσκει τη θέση του, καθώς η εκτίμηση του Θάνου Λούδου ξεκαθαρίζει πάντα το τοπίο. Η Άντα, αν και βρίσκει σύμφωνη τη Δέσποινα Μοιραράκη σχετικά με τη διάθεση που προκαλεί το αντικείμενό της, διαπιστώνει  και μια άλλη πλευρά του, καθώς ο Θάνος επιβεβαιώνει πως πρόκειται για ένα curiosity item, όπως χαρακτηρίζεται στον κόσμο των δημοπρασιών, με χειροποίητη τεχνική. Η πωλήτρια με το παράξενο αντικείμενο προχωρά για το δωμάτιο των αγοραστών έχοντας πολλές νέες πληροφορίες στα χέρια της και μια πολύ καλή τιμή εκτίμησης. Προκαλώντας πέντε εντελώς διαφορετικές αντιδράσεις με την αποκάλυψή του, το Art Deco αντικείμενο της Άντας, που έλαβε κάποτε ως δώρο από μια φίλη της, είναι από εκείνες τις περιπτώσεις όπου το trash γίνεται cash στο δωμάτιο των αγοραστών. 

Αν η τάξη χρειάζεται τον ειδικό της για να είναι κι αποδοτική, τότε χρειαζόμαστε τη Μαρία. Η πωλήτρια από τη Γλυφάδα φέρνει ένα ταξιδιάρικο αντικείμενο, που κάποια εποχή χωρούσε ό,τι πιο απαραίτητο χρειαζόταν ο άνθρωπος για να ταξιδέψει, εκτός από τα χρήματα. Μεταξύ μελέτης των χώρων και των ταξιδιών του πνεύματος, ο Θάνος Λούδος μαθαίνει τα σημαντικότερα για το Φενκ Σουι και ανταποδίδει τη γνώση δίνοντας όλες τις χρήσιμες πληροφορίες στη Μαρία που αφορούν στο αντικείμενό της. Η Μαρία με ένα αντικείμενο, που φτιάχτηκε κατά παραγγελία το πρώτο μισό του 20ου αιώνα και με μια εκτίμηση, που αν και δελεαστική διαταράσσει τα… τσάκρα της, προχωρά για το δωμάτιο των αγοραστών. Με την αποκάλυψη του αντικειμένου να πυροδοτεί εποικοδομητική διαφωνία ανάμεσα στους πέντε αγοραστές, η δημοπρασία προμηνύεται θετική και προς όφελος της γλυκιάς Μαρίας. Με τις προσφορές να ανεβαίνουν γρήγορα, είναι στα χέρια της Μαρίας να πάρει την απόφασή της

Τη νεαρή Χαρά από την Κύπρο καλωσορίζει η Δέσποινα Μοιραράκη στο δωμάτιο εκτίμησης. Το αντικείμενο της Χαράς μπορεί να φέρει μόνο χαρά σε κάθε ενδιαφερόμενο του είδους, καθώς πρόκειται για ένα άκρως συλλεκτικό αντικείμενο. Ο Θάνος Λούδος έχει μπροστά του μια υπογεγραμμένη φανέλα ενός μετρ του ποδοσφαίρου, ο οποίος, μετά το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο, βρήκε τη θέση του στο Πάνθεον του αθλήματος. Η Χαρά, παρά το γεγονός ότι εκπροσωπεί έναν φίλο της για το αντικείμενο που φέρνει στο Cash or Trash, είναι η απόλυτη γνώστρια, καθώς είναι διεθνής ποδοσφαιρίστρια. Η Κύπρια πωλήτρια, ως γνήσια μαχήτρια, δε χάνει τη διάθεσή της με την αποθαρρυντική τιμή εκτίμησης του Θάνου Λούδου. Οι γνώσεις, πάνω στο αντικείμενο, αλλά και η συλλεκτικότητά του, κάνουν τη Χαρά να νιώθει αρκετά σίγουρη για τη διαδικασία, που ακολουθεί στο επόμενο δωμάτιο. Στο δωμάτιο των αγοραστών η διεθνή καριέρα της Χαράς προκαλεί το ενδιαφέρον τους ενώ το αντικείμενο της έχει έναν φανατικό θαυμαστή και διεκδικητή από την πρώτη στιγμή, που αποκαλύπτεται. Άραγε θα λήξει η δημοπρασία με διαφορά προσφοράς από τον Θάνο Μαρίνη ή θα περάσει η διαδικασία στα… πέναλτι;

Cash or Trash: Με έμπνευση από την Άννα Φόνσου για το… Σπίτι του Μουσικού

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα! 

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cash or Trash

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top