Cash or Trash: Μια δελεαστική προσφορά ανατρέπει τις προσδοκίες όλων

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο το Σάββατο 22 Απριλίου στις 18.15 

Δείτε  το trailer Σαββατοκύριακου 22-23/4

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη! Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:15 στο Star και στο Cash or Trash!

Δείτε on demand τα επεισόδια της εκπομπής Cash or Trash

Το Σάββατο 22 Απριλίου στο Cash or Trash τέσσερα νέα, ιδιαίτερα και ασυνήθιστα αντικείμενα θα εκτιμήσει ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής και θα διεκδικήσουν οι επίδοξοι αγοραστές, Γιώργος Τσαγκαράκης, Γεώργιος Καράμπελλας, Άντα Πανά, Ιόλη Χιωτίνη, Δημήτρης Δεμερτζής, Φοίβος Στρουγγάρης, Ελομίδα Βισβίκη, Θάνος Μαρίνης, Έρμα Στυλιανίδη.

Cash or Trash
Ο Χαράλαμπος από τον Πειραιά έρχεται με ένα αντικείμενο που σίγουρα θα συγκινήσει τους φαν ενός αρκετά Αμερικάνικου αθλήματος. Ο Θάνος Λούδος,  με εξειδικευμένες πληροφορίες πάνω στο αντικείμενο του συνταξιούχου πωλητή, προσφέρει με την εκτίμησή του ό,τι χρειάζεται, προκειμένου να τον βοηθήσει να μάθει περισσότερα για την αξία του. Πρώην κάτοικος Αμερικής και φαν του Baseball, ο Χαράλαμπος έλαβε το αντικείμενο, που παρουσιάζει στο Cash Or Trash, ως δώρο από επαγγελματία παίκτη των Mets, μετά από ένα θρυλικό αγώνα τελικού με τους Yankees. Αν και η εκτίμηση είναι αρκετά χαμηλή, μιας και δεν διαθέτει τα δεδομένα πιστοποίησης, που χρειάζεται να έχει στη διάθεσή του ο Θάνος, ο Πειραιώτης πωλητής πιστεύει αρκετά στο αντικείμενό του. Έχοντας μάθει πλέον από τον εκτιμητή του Cash Or Trash πώς θα μπορούσε να πιστοποιήσει το αντικείμενό του, ο

Χαράλαμπος μπαίνει στο δωμάτιο των αγοραστών με αρκετά ευχάριστη διάθεση. Ο Γιώργος Τσαγκαράκης, η Ιόλη Χιωτίνη, η Ελομίδα Βισβίκη, ο Θάνος Μαρίνης και ο Δημήτρης Δεμερτζής, μπαίνουν στο παιχνίδι των προσφορών, αφήνοντας στην άκρη την ιστορία του, αφού δεν επιβεβαιώνεται. Φτάνει όμως η καλή πρόθεση των αγοραστών για να ανέβουν οι προσφορές στο επίπεδο που επιθυμεί ο Χαράλαμπος;

Ο Γιώργος από τον Πειραιά μπαίνει στο δωμάτιο εκτίμησης με έναν ροκ αέρα. Μεταξύ χαλαρής κουβέντας και τολμηρών προτάσεων, όπως αρμόζει σε έναν ξέγνοιαστο καβαλάρη μηχανών, ο Γιώργος κάνει μια προσπάθεια να δελεάσει τη Δέσποινα Μοιραράκη να τον ακολουθήσει μια μέρα στις βόλτες του. Όμως το αντικείμενό του τραβά την προσοχή της οικοδέσποινας του Cash Or Trash αλλά κυρίως του Θάνου Λούδου.  Η μηχανική αντίκα του Γιώργου είναι ένα από τα  αντικείμενα, που στο Cash Or Trash αποκαλύπτεται η πραγματική χρήση. Με την τύχη να είναι με το μέρος του, αφού έχει στην κατοχή του ένα πολύ σπάνιο αντικείμενο, αλλά και την ικανότητα να πείσει τους αγοραστές ότι το αντικείμενο του αξίζει παραπάνω από την τιμή εκτίμησης του Θάνου Λούδου, ο Γιώργος είναι έτοιμος να «ροκάρει» στο δωμάτιο των αγοραστών. Η τύχη είναι όντως με το μέρος του πωλητή, αφού ο Γιώργος Τσαγκαράκης έχει δείξει αδυναμία για την συλλεκτικότητα του συγκεκριμένου είδους. Η διάθεση όμως της Ελομίδας Βισβική για παιχνίδι δεν θα αφήσει τον Γιώργο Τσαγκαράκη να «παίξει» μόνος του με τον πωλητή. Το παιχνίδι των προσφορών αλλάζει μορφή με την ανταγωνιστική διάθεση του Θάνου Μαρίνη, ο οποίος συλλέγει παλαιά μηχανικά αντικείμενα. Με την Ιόλη Χιωτίνη ως φαινομενικό outsider, οι προσφορές ανεβαίνουν.  Ένα παιχνίδι για όλους τους αγοραστές λοιπόν και μόνο ο ροκάς Γιώργος θα αποφασίσει ποιος θα το κερδίσει.

Η παρουσιάστρια του Cash Or Trash,Δέσποινα Μοιραράκη

Η παρουσιάστρια του Cash Or Trash,Δέσποινα Μοιραράκη

Τον  Έβαν και τη Μαριάννα υποδέχεται η Δέσποινα Μοιραράκη στο δωμάτιο εκτίμησης, με ένα iconic κομμάτι των 90’s. Το νεαρό ζευγάρι, παρά τις σπουδές τους στην Ιατρική και στη Φυσική, ασχολούνται με το thrifting (καταστήματα μεταχειρισμένων ειδών ή αλλιώς αντικείμενα δεύτερου χεριού). Δραστηριοποιήθηκαν στον τομέα της μόδας και του ρουχισμού κάνοντας το χόμπι τους πραγματικότητα. Με ένα αντικείμενο χαρακτηριστικής δουλειάς του σχεδιαστή Jeff Hamilton, ο Θάνος Λούδος δίνει αρκετές πληροφορίες και στους τηλεθεατές αλλά και στο νεαρό ζευγάρι πωλητών, αποκαλύπτοντας την συλλεκτικότητά του για τους λάτρεις του είδους. Με μια εκτίμηση που τους αφήνει πλήρως ικανοποιημένους, ο Έβαν και η Μαριάννα περνάνε στο δωμάτιο των αγοραστών με αρκετά ανεβασμένη ψυχολογία. Το στυλ του ζευγαριού ενισχύει την προώθηση του αντικειμένου του, καθώς υποστηρίζει απόλυτα το συγκεκριμένο design. Με την Ελομίδα Βισβίκη να επικροτεί τη νέα επιχειρηματικότητα και θαυμάζοντας το παράδειγμα των δύο νεαρών πωλητών,  η δημοπρασία προμηνύεται ενδιαφέρουσα. Το αντικείμενο όμως δείχνει να ταιριάζει απόλυτα στο στυλ ενός από τους αγοραστές, ο οποίος θα κάνει την πιο δελεαστική προσφορά, ανατρέποντας τις προσδοκίες όλων.

Αποκλειστικό απόσπασμα για το νέο επειαόδιο του Cash Or Trash


Πίσω στα θρανία βρίσκει τη Δέσποινα Μοιραράκη και τον Θάνο Λούδο ο επόμενος πωλητής από την Αθήνα. Ο Χρήστος με ένα ζευγάρι αντικειμένων που άφησε εποχή στις ελληνικές ταινίες του ’50 και όχι μόνο, μεταφέρει τους τηλεθεατές σε μια άλλη εποχή! Ο Θάνος Λούδος δίνοντας μια ιστορική καταγραφή για το νοσταλγικό σετ αντικειμένων του Χρήστου, ανεβάζει τις προσδοκίες του με μέτρο,  αφήνοντας όμως αρκετά περιθώρια για μια δυνατή δημοπρασία στο επόμενο δωμάτιο, καθώς αποτελούν αντικείμενα ειδικού ενδιαφέροντος και συλλεκτισμού.  Σε κλίμα παιδαριώδους διάθεσης, η Άντα Πανά, ο Φοίβος Στρουγγάρης, ο Θάνος Μαρίνης, η Ιόλη Χιωτίνη και ο Δημήτρης Δεμερτζής, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους,  βρίσκουν μεγάλο ενδιαφέρον για το σετ αντικειμένων του Χρήστου. Αν και μεταξύ των αγοραστών υπάρχει και εμπορικό ενδιαφέρον, εκτός από το συλλεκτικό, οι προσφορές ξεκινούν αρκετά χαμηλά. Με την πρόωρη αποθαρρυντική αποχώρηση τριών εκ των αγοραστών, ο Χρήστος μένει να παλέψει με τα θηρία του εμπορίου. Η πολυετής πείρα του πωλητή θα βοηθήσει άραγε να φέρει τις προσφορές τους στα μέτρα του;

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!
Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Παραγωγός; Νίκος Χριστοφόρου
Project Manager: Γιώργος Ευφραιμίδης
Σκηνοθεσία: Jo Σισμάνογλου
Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης
Δ/νση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Οργάνωση Παραγωγής: Μαρία Δημάκου
Δ/νση Παραγωγής: Γιάννης Χάλκος, Σπύρος Τριανταφύλλου
Σκηνογράφος: Τζιοβάνι Τζανετής
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top