Μπέη για Τράκα: «Έχει σηκώσει τον αμανέ - Εγώ εδώ μέσα δε βλέπω κανέναν»

Νέο beef στο MasterChef - «Η φίλη μου η Μαρία, 23 χρόνων, executive chef»

Νέο beef ξεκίνησε στο MasterChef 2023 ανάμεσα στη Μαρία Μπέη και στον Νίκο Τράκα. Η 23χρονη παίκτρια είχε τα πλεονεκτήματα στη νέα ομαδική δοκιμασία στην Πελοπόννησο και όρισε ως αρχηγό των κόκκινων τον Νίκο, ο οποίος έχει περάσει κατευθείαν στον τελικό και έχει κερδίσει και τα 10.000 ευρώ στο Silver Award.

«Ξενέρωσα που πήγε κατευθείαν τελικό λόγω των πλεονεκτημάτων που είχε στην προηγούμενη ομαδική που ήμασταν μαζί. Εμείς τον κουβαλήσαμε και κατάφερε και πήγε τελικό κατευθείαν και επίσης, μετά τα δέκα χιλιάρικα που κέρδισε, έχει σηκώσει πολύ τον αμανέ μέσα στο σπίτι. Και με ενόχλησε και που είπε ότι κέρδισα με τον μουσακά επειδή η μαμά μου δεν μπορούσε να έρθει» είπε η Μαρία στην κάμερα του διαγωνισμού φανερά ενοχλημένη από τη συμπεριφορά του συμπαίκτη της.

Επική τηλεοπτική στιγμή - Πουλί κουτσούλησε τη Μαρία την ώρα της ομαδικής

«Οι περισσότεροι φοβούνται να κοντραριστούν μαζί του. Εγώ εδώ μέσα δε βλέπω κανέναν. Να κοντραριστούμε!» πρόσθεσε η Μαρία Μπέη.

Η φίλη μου η Μαρία 23 χρόνων, executive chef

Νέο beef στο MasterChef

Mε τη σειρά του ο Νίκος είπε εκνευρισμένος στην κάμερα του MasterChef: «Πολλοί εδώ μέσα νομίζουν ότι δεν αξίζω να είμαι εδώ που είμαι και ότι είμαι κατά τύχη. Νομίζουν ότι με… κουβαλήσανε για να πάρω το silver! Η φίλη μου η Μαρία 23 χρόνων executive chef. Στα 23 έσκυβα το κεφάλι και δούλευα. Να ήταν η ζήλεια ψώρα να γεμίσει όλη η χώρα! Τι να κάνουμε, το έχασε, πονάει».

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top