MasterChef 2023 - Τράκας: «Money talks...» για τον νικητή του Silver Award

Δείτε το χιουμοριστικό βιντεάκι του Νίκου Τράκα στο TikTok!

Δείτε το βίντεο όπου ανακοινώθηκε ο νικητής του Silver Award

Ο Νίκος Τράκας κατάφερε με την ομάδα του να κερδίσει στην ομαδική, δύσκολη δοκιμασία του «Τοίχου» στο MasterChef 2023. Στη συνέχεια εκείνος κι ο Αλέξανδρος διεκδίκησαν το Silver Award των 10.000 ευρώ

MasterChef: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του Silver Award και των 10.000€!

Με μια πιστή αντιγραφή του γλυκού υψηλών απαιτήσεων του pastry chef Antonio Bachour, ο Νίκος κέρδισε τις 10.000 ευρώ του Silver Award.

«Δεν το πιστεύω! Βιβλίο... 10.000 ευρώ, σεμινάριο! Καλά είναι», είπε αμέσως μετά τη νίκη του ο διαγωνιζόμενος στους κριτές του MasterChef.

Και δεν είναι τα μόνα, αφού τα πιάτα του έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν ιδιαίτερα στο δημιουργικό κομμάτι και να αποσπάσουν κι άλλα χρηματικά ποσά!

Εννοείται ότι ο Νίκος δε χάνει το χιούμορ του, για αυτό και στο νέο βιντεάκι που «ανέβηκε» στο official account του MasterChef στο TikTok, τον βλέπουμε να κάνει... αέρα με τα χρήματα που έχει κερδίσει!

@masterchefgr Όταν κερδίζεις το Silver Award και τις 10.000 ευρώ, κάνεις το δικό σου πάρτι. #MasterChefGR @Star Channel #StarChannelTv #fyp #Μπεςφοργιου #Greektv ♬ big boy - capcut editor 👻🖤

«Είναι πολλά τα λεφτά... Νίκο!».

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top