«IQ160»: Τρυπώσαμε στα γυρίσματα και μάθαμε όλα τα spoiler!

Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν - Θα είναι ποτέ μαζί Πηνελόπη και Αργύρης;

To «IQ 160» είναι η νέα συνήθεια της Κυριακής που… έγινε λατρεία! Η αστυκωμική σειρά του Star από τα πρώτα κιόλας επεισόδια έχει αγαπηθεί υπερβολικά από το τηλεοπτικό κοινό!

Σμαράγδα Καρύδη: «O Νίκος Κουρής είναι ωραίος, είναι γκόμενος, είναι...»


Το Breakfast@Star «τρύπωσε» στα γυρίσματα και μίλησε με το cast της σειράς προσπαθώντας να εκμαιεύσει spoiler και… καυτές εξελίξεις!

«Ήξερα ότι είναι πολύ ωραία δουλειά αυτό που κάνουμε», είπε για την επιτυχία της σειράς η πρωταγωνίστρια Σμαράγδα Καρύδη η οποία ενσαρκώνει την «Πηνελόπη» και αποκάλυψε τα μηνύματα που δέχεται: «Θέλουν πάρα πολύ να τα φτιάξω με τον Νίκο. Λένε τη γνώμη τους, ποιος μπορεί να είναι ο δολοφόνος, μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που γίνεται. Φαίνεται να υπάρχει μία έλξη με τον “Αργύρη”, αλλά υπάρχουν και πολλά εμπόδια τα οποία στο μέλλον θα γίνουν πιο ισχυρά. Σε αυτή τη σειρά τίποτα δεν είναι σίγουρο και δεν κλείνει οριστικά».

καρύδη

«Ο κόσμος το βλέπει το σήριαλ και το αγαπάει ήδη πολύ. Δεν ξέρω τίποτα για το Twitter. Οι φαντασιώσεις, όπως αυτές του Αργύρη, αν είσαι τυχερός, πραγματοποιούνται. Θα δούμε. Υπάρχει έρωτας, πόσο να το κρύψεις. Υπάρχει η αντιπαλότητα και τα νεύρα. Ο πρώην άντρας της Πηνελόπης ακούγεται προς το παρόν ότι έχει πεθάνει. Ο Παύλος θα παίξει ρόλο στη συνέχεια», δήλωσε με τη σειρά του ο συμπρωταγωνιστής της Νίκος Κουρής, ο τηλεοπτικός, δηλαδή, «Αργύρης Καλατζής».

iq 160

Δείτε τα επεισόδια του IQ 160

Spoiler: Τι θα συμβεί με τον Αργύρη;

«Το ένα, που μου το είπε ένας πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος, είναι ότι τον ρώτησε η θεία του “αυτή η κυρία που παίζει την αρχηγό της αστυνομίας είναι όντως αστυνομικός;”. Το δεύτερο που μου έχει μείνει είναι ότι “αν αυτή είναι αρχηγός της αστυνομίας συλλάβετέ με τώρα”. Σαν spoiler θα σου πω ότι ο Αργύρης θα μπλέξει πάρα πολύ άσχημα και θα χρειαστεί να βγάλω πάλι εγώ το φίδι από την τρύπα», αποκάλυψε με τη σειρά της η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου.

«Το ότι συμπάθησαν τη “Δάφνη”, η οποία είναι και στριμμένη, εργασιομανής, δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της, αντιερωτική εντελώς…» είπε η Ελίζα Σκολίδη στη δήλωσή της, ενώ ο  Ηλίας Μουλάς τόνισε: «Προσπαθώ να βρω τον σωστό τρόπο για να προσεγγίσω τη Δάφνη. Είναι λίγο δύσκολο. Δεν έχει πετύχει μέχρι τώρα».

Δείτε όλα τα επεισόδια του Breakfast@Star 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top