Σμαράγδα Καρύδη: «O Νίκος Κουρής είναι ωραίος, είναι γκόμενος, είναι...»

«O Θοδωρής Αθερίδης είδε το IQ 160 και μου είπε ότι είναι σειράρα!»

Η Σμαράγδα Καρύδη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε για τη ζωή της αλλά και τη νέα, επιτυχημένη σειρά του Star «IQ 160» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Καρύδη: «Είχα να κάνω 7 χρόνια σειρά. Μόλις διάβασα το IQ 160 ξετρελάθηκα»

Μιλώντας για την «Πηνελόπη», τη γυναίκα, δηλαδή, που ενσαρκώνει στη σειρά εξήγησε στη Σίσσυ Χρηστίδου και την παρέα της: «Είναι ωραίος τύπος, τη συμπαθώ αλλά είναι πολύ δύσκολη για τον εαυτό της, και για τους άλλους. Βλέπεις έναν άνθρωπο με τέτοια ευφυΐα να μην έχει σταθερή δουλειά, να μην έχει καταφέρει να έχει μία σταθερή σχέση στη ζωή του, τρέχει και ταλαιπωρείται με τρία παιδιά. είναι πολύ ανώριμη. Είδα πρώτα τα ξένα επεισόδια, πάρα πολύ μου άρεσε… Για τα νούμερα δεν μπορείς να ξέρεις είναι ανάλογα και το τι έχει απέναντι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, έχει ίντριγκα και μυστήριο που το χρειαζόμαστε». 

καρυδη

καρυδη

Για τον γοητευτικό συμπρωταγωνιστή της Νίκο Κουρή, η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Σαν τρελοί τον θέλαμε τον Νίκο, έκλεισα πρώτα εγώ και μετά ο Νίκος. Τον ήθελα σαν τρελή. Ο Νίκος Κουρής είναι ο άνθρωπος που πήρα στον “Κουτρούλη” στην πρώτη μου σκηνοθεσία πριν μας κλείσει τα θέατρα η Covid-19 . Τον λατρεύω, έχουμε χημεία, τον αγαπάω σαν άνθρωπο πολύ. Είναι ηθοποιάρα, είναι ωραίος, είναι γκόμενος, είναι τα πάντα. Βγαίνει στη σειρά κούκλος, μου το λένε όλες!».

κουρης

Η Σμαράγδα Καρύδη είπε ότι ο σύντροφός της Θοδωρής Αθερίδης λάτρεψε το «IQ 160» από την πρώτη κιόλας στιγμή.

«O Θοδωρής είδε το IQ 160 και μου είπε ότι είναι σειράρα και ότι θα σκίσει», αποκάλυψε και συνέχισε: «Και με το “Παρά πέντε” ένιωθα ότι θα αρέσει αλλά πρέπει να κάνεις την δουλειά σου όσο καλύτερα μπορείς. Μου έχουν τύχει πράγματα που έχουν πάει μέτρια, και αυτό το καταλαβαίνεις όμως απ΄ την αρχή, από το κλίμα, από το συνεργείο. Μου αρέσουν τα πιο μικτά είδη να παίζω. Και οι κωμωδίες θέλουν ένα δράμα από πίσω για να βγουν οι ήρωες αλλιώς δεν θα γελούσα με ρόλους που απλά λένε αστείες ατάκες» ανέφερε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top