First Dates: Backstage από το... εστιατόριο! Πάρτε μία πρώτη γεύση!

Tην Κυριακή 30 Απριλίου στις 22:20 στο Star κάνει πρεμιέρα!

Δείτε εδώ το trailer της πρεμιέρας

Τί κρύβει το μενού του First Dates; Ποια πιάτα και cocktails θα συνοδεύσουν τα ζευγάρια μας στην πρώτη τους γνωριμία; Θα το μάθουμε την Κυριακή 30/4 στις 22:20 στο Star που θα κάνει πρεμιέρα το «τηλεοπτικό» διάσημο εστιατόριο!

Μια πρώτη γεύση της ομάδας του First Dates εστιατορίου! Λίγη κουβέντα μέχρι να έρθει το ραντεβού, μια ματιά στο menu και η μεγάλη στιγμή έφτασε!

Στο FIRST DATES δεν υπάρχουν προκαταλήψεις και στερεότυπα. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες που αναζητούν την αγάπη ή την συντροφικότητα, συναντιούνται σε ένα όμορφο, γεμάτο ζεστασιά εστιατόριο έτοιμο να φιλοξενήσει ραντεβού ανθρώπων που δεν γνωρίζονται αλλά που έχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να ταιριάξουν απόλυτα μεταξύ τους.

Στο τέλος της βραδιάς όλα είναι ανοιχτά: Μπορεί να θελήσουν να ξαναβρεθούν. Μπορεί να μη γίνει το «κλικ» και να χωριστούν έχοντας περάσει ένα όμορφο βράδυ. Μπορεί όμως και να βρουν τον έρωτα της ζωής τους... Όπως ακριβώς και στην πραγματική ζωή.

Ζεστή ατμόσφαιρα, φιλικό προσωπικό, ποιοτικό φαγητό και ξεχωριστή παρέα συνθέτουν τη μοναδική εμπειρία του FIRST DATES! Ανάμεσα σε όλους τους singles που «κλείνουν τραπέζι» στο FIRST DATES, επιλέγουμε για εσένα την πιο ταιριαστή παρέα με βάση τα στοιχεία που εσύ θα δώσεις.

Μέσα από την οθόνη του Star και με παρουσιάστρια/hostess τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, περιμένει όλους τους singles της χωράς μας για να ζήσουν τη μαγεία του πρώτου ραντεβού. Αληθινά, αυθόρμητα, με ευγένεια, χιούμορ!

Μην περιμένεις, κάνε κράτηση στo firstdates.star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top