Χατζηβασιλείου: Πώς σχολίασε αυτά που είπε ο Μικρούτσικος για την Τρέμη

Τι είπε η παρουσιάστρια για τη Φαίη Σκορδά και την Κατερίνα Καινούργιου

Aκούστε τι είπε ο Άνδρέας Μικρούτσικος για την Όλγα Τρέμη

Τα όσα είπε ο Αντρέας Μικρούτσικος για την Όλγα Τρέμη, πως δηλαδή ήταν ο πρώτος της άντρας, σχολίασε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο«7 μέρες tv».

Η σκληρή απάντηση της Όλγας Τρέμη για τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως πιστεύει ότι ο Αντρέας αυτά τα είπε off the record:

«Δεν μου αρέσει καθόλου να μιλώ για τους άλλους. Θεωρώ ότι δεν βοηθά κανέναν. Ούτε εμένα που το λέω ούτε τον άλλον που το ακούει. Το να ανοίγεις μια κλειδαρότρυπα στη ζωή του οποιουδήποτε δεν βοηθά κανέναν. Από εκεί και πέρα έχω την εντύπωση ότι ο Ανδρέας αυτά δεν τα έλεγε σε συνέντευξη. Υποτίθεται ότι ειπώθηκαν off the record. Δεν ξέρω. Δεν θέλω να το κρίνω αυτό. Δεν είμαι σε θέση να κρίνω κανέναν ούτε και θέλω να το κάνω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η σπάνια εμφάνιση με τον γοητευτικό σύζυγό της

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αναφέρθηκε και στη Φαίη Σκορδά καθώς όπως τόνισε είναι φίλη της. «Πηγαίνει κάθε μέρα και καλύτερα. Όλοι θέλουμε το χρόνο μας για να βρούμε τα πατήματά μας στις νέες μας στέγες και επιλογές. Νομίζω ότι θα τα πάει πολύ καλά» ανέφερε η παρουσιάστρια ενώ όταν τη ρώτησαν για την Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε πως 

«Δεν προλαβαίνω να παρακολουθώ τις εκπομπές. Τη Φαίη την είδα γιατί είναι φίλη και ήθελα να δω την αλλαγή που έκανε. Όσο για την Κατερίνα, δεν μπορώ να την κρίνω την κοπέλα. Αυτό που κάνει το κάνει καλά και ο κόσμος την ακολουθεί». 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top