Αριστοτέλης Μπολοβίνος: «Έχω σχέση, εδώ και δυόμιση μήνες, είμαι πολύ καλά»

Ο ιατροδικαστής της σειράς IQ 160 πήγε καλεσμένος στο Breakfast@Star

Η νέα σειρά του Star IQ 160 σαρώνει και έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό αλλά και την prime time ζώνη της Κυριακής.

Ο Αριστοτέλης Μπολοβίνος υποδύεται τον Γιάννη Παπανίκα, τον ιατροδικαστή της σειράς!

Αριστοτέλης Μπολοβίνος: Από τη διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ στο IQ 160!

Το μοντέλο και ηθοποιός πήγε καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast@Star και μίλησε για την προσωπική του ζωή!

«Έχω σχέση, εδώ και δυόμιση μήνες, είμαι πολύ καλά. Δεν είναι από τον χώρο η σύντροφός μου. Είναι σούπερ cool τυπάκι, δεν ζηλεύει. Γνωριστήκαμε έξω από τη Βουλή. Το ωραιότερο στοιχείο είναι να υπάρχει κατανόηση… Θέλω να κάνω οικογένεια. Είναι η επομένη επέκταση. Έχω να δώσω σαν μπαμπάς» είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Ελένης Χατζίδου.

Ο ίδιος μάλιστα εκτός από ηθοποιός του αρέσει να φτιάχνει φωτιστικά από τσιμέντο έχοντας μάλιστα ξεχωριστό λογαριασμό στο Instagram.

Ο Aριστοτέλης Μπολοβίνος μίλησε για τη σειρά IQ 160 αλλά και για την καριέρα του στο εξωτερικό ως μοντέλο.

Αριστοτέλης Μπολοβίνος: Δείτε τον κούκλο ιατροδικαστή στη νέα σειρά IQ 160

«Η πρόταση για τη σειρά ήρθε από την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη. Κάναμε δύο δοκιμαστικά. Η υποκριτική πάντα με ενδιέφερε παρά τη διεθνή καριέρα μου στο μόντελινγκ. Δεν έχω τελειώσει υποκριτική. Είχα δει το γαλλικό σίριαλ. Το σενάριο και η φωτογραφία ήταν δυνατά. Η σειρά έχει μεταφερθεί πιστά σε μεγάλο βαθμό. Οπότε υπήρχαν οι οιωνοί για αυτή τη μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει» είπε.

Και συνέχισε: «Έχω πάρει πολύ υποστήριξη από τον κύκλο μου και γενικά και on set από τη Σμαράγδα και τον Νίκο Κουρή. Είναι σούπερ υποστηρικτικός. Έχουμε εξαιρετική συνεργασία. Γενικά υπάρχει ένα πολύ όμορφο κλίμα. Στη δεύτερη οντισιόν ήξερα τους ηθοποιούς. Ξετρελάθηκα μόλις έμαθα ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές. Ήθελα πολύ να συνεργαστώ μαζί τους. Ο Κουρής είναι η ψυχή της παρέας στα γυρίσματα, λέει ιστορίες και η Σμαράγδα είναι θεάρα».

Αριστοτέλης Μπολοβίνος

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top