Αριστοτέλης Μπολοβίνος: Από τη διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ στο IQ 160!

Η συνέντευξη του ιατροδικαστή από τη νέα σειρά του Star στο star.gr

O Αριστοτέλης Μπολοβίνος είναι ένα πολύ επιτυχημένο μοντέλο, ασχολείται με τον χώρο της μόδας τα τελευταία 15 χρόνια και συμμετέχει στη νέα «αστυκωμική» σειρά του Star, IQ 160.

Μετρά σημαντικές συνεργασίες στον χώρο της μόδας, όπως η καμπάνια του αρώματος Azzaro και της Davidoff. Έχει επίσης κάνει editorial στο Λονδίνο για το The Rake Magazine.

Φέτος κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής με τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του Star που θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 21:00. Υποδύεται τον Γιάννη Παπανίκα, τον ιατροδικαστή της ομάδας. Αφοσιωμένος στη δουλειά του, αποτελεσματικός και ολιγόλογος. Εμφανίσιμος και συμπαθής, συνδράμει την ομάδα στην επίλυση των μυστηρίων που αναλαμβάνει.

Το μεσημέρι της Τρίτης στην avant premiere της σειράς ο ίδιος ήταν εκεί και μίλησε στο star.gr για τον ρόλο του: «Είναι μία πολύ καλοστημένη σειρά, μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που είδα. Είμαι ενθουσιασμένος με το μοντάζ, τους παραγωγούς, τους ηθοποιούς! Εγώ υποδύομαι τον ιατροδικαστή και θα με βλέπετε όπου υπάρχουν πτώματα για να εξιχνιάζουμε μαζί το μυστήριο».

Αριστοτέλης Μπολοβίνος: Ο ρόλος του στη σειρά IQ 160 και το μόντελινγκ
Όσο για το αν του αρέσει να εξιχνιάζει εγκλήματα διαβάζοντας βιβλία ή βλέποντας αστυνομικές σειρές ή ταινίες, ο ίδιος μας απάντησε χαριτολογώντας: «Ακόμα προσπαθώ να εξιχνιάσω τι γίνεται μέσα μου, αλλά είναι πολύ κοντά και σε αυτό που προσπαθώ να κάνω και στη σειρά».

Αριστοτέλης Μπολοβίνος: Δείτε τον κούκλο ιατροδικαστή στη νέα σειρά IQ 160

Για το μόντελινγκ και τη μετάβασή του στον χώρο της υποκριτικής ανέφερε: «Το μόντελινγκ είναι το βασικό μου επάγγελμα, έχει τύχει και έχω κάνει πολύ καλές συνεργασίες στο εξωτερικό! Η υποκριτική έχει μπει στη ζωή μου ως μία συνέχεια του μόντελινγκ. Ανέκαθεν μου άρεσε ο χώρος της υποκριτικής και με τη σειρά βρέθηκε η ευκαιρία για να μπω σε αυτό το δωμάτιο και νιώθω πολύ ωραία!».

Αριστοτέλης Μπολοβίνος IQ 160

Συνέντευξη: Τζωρτζίνα Γιαννοπούλου

Κάμερα - Μοντάζ: Amber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top