MasterChef: Οι παίκτες προκαλούν την τύχη τους και μονομαχούν σε ζευγάρια

Η σημερινή δοκιμασία έχει άρωμα από τον «Τροχό της Τύχης»

Στο αποψινό ανατρεπτικό Τεστ Δημιουργικότητας οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να αφήσουν για λίγο πίσω τις διαφορές τους και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού, που δεν είναι άλλος από την παραμονή τους στο MasterChef 2023.

MasterChef 2023: Αυτό το ζευγάρι κέρδισε στο Τεστ Δημιουργικότητας 

Η σημερινή δοκιμασία είχε άρωμα από το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι του Star και μακροβιότερο της ελληνικής τηλεόρασης, «Τροχό της Τύχης», ζητώντας από τους 15 επίδοξους chefs να προκαλέσουν την τύχη τους σε μια μαγειρική σκυταλοδρομία. 

Κάθε ζευγάρι που δημιουργούσε ο νικητής της περασμένης ομαδικής, Θοδωρής Γαλάνης, όφειλε να γυρίσει δύο τροχούς και να μαγειρέψει με βάση αυτούς. Ο ένας αφορούσε βασικά υλικά και ο άλλος τεχνικές.

MasterChef 2023: Πόσα από τα ζευγάρια είχαν τις πιο αδύναμες προσπάθειες;

 Ο τροχός της... τύχης καθορίζει τι θα μαγειρέψουν τα ζευγάρια!

 Ο τροχός της... τύχης καθορίζει τι θα μαγειρέψουν τα ζευγάρια!

Ένα ζευγάρι της επιλογής του Θοδωρή -στην προκειμένη οι δύο Μαρίες- θα απέφευγε τη διαδικασία και θα χρησιμοποιούσε υλικό και τεχνική που θα όριζε ο ίδιος. Ένα άλλο πλεονέκτημα που είχε, το οποίο και εκμεταλλεύτηκε, ήταν να ανέβει στον εξώστη και να περάσει κατευθείαν στην επόμενη φάση. 

Το πιο ενδιαφέρον και μη αναμενόμενο ζευγάρι είναι δίχως αμφιβολία ο Γιώργος με τον Αλέξανδρο. Ο Θοδωρής κατέληξε στο πάντρεμα αυτών των δύο σε μια προσπάθεια να τους συμφιλιώσει. 

Ο Θοδωρής έκανε ζευγάρι τον Γιώργο με τον Αλέξανδρο στο Τεστ Δημιουργικότητας

Ο Θοδωρής έκανε ζευγάρι τον Γιώργο με τον Αλέξανδρο στο Τεστ Δημιουργικότητας

Οι υπόλοιπες δυάδες σχηματίστηκαν ως εξής: Παύλος - Γρηγόρης, Δημήτρης Μπέλλος - Πωλίνα, Moto Moto - Στέλλα, Μαρία Μπέη - Μαρία Λαζαρίδου, Ηλίας - Νίκος Τράκας, Δημήτρης - Αλέξανδρος.

Το νικητήριο ζευγάρι θα μοιραστεί το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ, ενω τα ζευγάρια με τις χειρότερες προσπάθειες θα βγουν στον τάκο.

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο του MasterChef 2023    

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top