Η... busy ηθοποιός που είδαμε στο IQ 160 και παίζει σε ακόμα δύο σίριαλ!

Είναι πολύ, πολύ ταλαντούχα

Δείτε σκηνή της Γιούλης Τσαγκαράκη από το IQ 160

Αν και βρίσκεται στο θέατρο αρκετά χρόνια, μέχρι πρόσφατα δεν είχε ασχοληθεί με την τηλεόραση

IQ 160: Πρωτιά και υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στην πρεμιέρα

Φέτος όμως η Γιούλη Τσαγκαράκη έχει την τιμητική της. Πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha Ο Παράδεισος των Κυριών όπου υποδύεται την αυστηρή μάνα «Σύρμω». Παράλληλα, από την περασμένη Τετάρτη ξεκίνησε να προβάλλεται στον ΑΝΤ1 η σειρά Σέρρες του Γιώργου Καπουτζίδη, όπου εκεί είναι η «θεία Σταματίνα» με το Twitter να την αποθεώνει

H Γιούλη Τσαγκαράκη με τους τηλεοπτικούς της γιους στον Παράδεισο των Κυριών

Σκηνή από τη σειρά Σέρρες

Το βράδυ της Κυριακής στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του IQ 160 στο Star με πρωταγωνιστές την Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή, είδαμε για ακόμα μια φορά την ηθοποιό να εμφανίζεται στο πρώτο επεισόδιο της αυτοτελούς σειράς σε ρόλο-κλειδί στην υπόθεση. 

IQ 160: Αποθέωσαν στο Twitter τη νέα «αστυκωμική» σειρά του Star

Απρόσμενος ο ρόλος της Γιούλης Τσαγκαράκη στη σειρά IQ 160

Απρόσμενος ο ρόλος της Γιούλης Τσαγκαράκη στη σειρά IQ 160

Πρόσφατα, η 47χρονη ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη δουλειά και τη σχέση της με τον Γιώργο Καποτζίδη. «Έχω δουλέψει σερβιτόρα, έχω δουλέψει καθαρίστρια. Έχω κάνει πολλές δουλειές για να ζήσω. Όταν πρέπει να ζήσεις και δεν υπάρχει κάτι άλλο και έχεις αποφασίσει να ζεις μόνος σου τον εαυτό σου θα κάνεις οποιαδήποτε άλλη δουλειά», ανέφερε. «Δεν ψαχνόμουν, δεν έκανα τίποτα ως προς την τηλεόραση. Νόμιζα ότι για να μπεις σε αυτό το κύκλωμα πρέπει να κάνεις μαγικά. Μετά από χρόνια συναντηθήκαμε, συγκεκριμένα το 2021, γιατί ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν συμμαθητής μου στη δραματική σχολή. Έστειλα ένα μήνυμα στον Γιώργο γιατί είχα δει ότι ετοιμάζει τις Σέρρες κι έτσι μπήκα στην τηλεόραση», πρόσθεσε η Γιούλη Τσαγκαράκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top