IQ 160: Πρωτιά και υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στην πρεμιέρα

Το κοινό ανυπομονούσε πολύ για τη νέα «αστυκωμική» σειράς του Star

IQ 160: Πρωτιά και υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στην πρεμιέρα

Η πρεμιέρα (Κυριακή 26 Μαρτίου) της νέας, εβδομαδιαίας «αστυκωμικής» σειράς του Star «IQ 160» με πρωταγωνιστές τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή, έκανε τη διαφορά και κέρδισε το στοίχημα της τηλεθέασης.

Καρύδη - Κουρής: Είδαμε μαζί τους το πρώτο επεισόδιο της σειράς IQ 160!

Το αταίριαστο δίδυμο της αντισυμβατικής Πηνελόπης, που διαθέτει εξαιρετική ευφυΐα και του ιδιόρρυθμου αστυνόμου Αργύρη Καλατζή, που ξαφνικά πρέπει να συνεργαστεί μαζί της για να εξιχνιάσουν εγκλήματα, ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό, και η σειρά ήταν 1η στη ζώνη της, σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης 22,7 % στο δυναμικό κοινό 18-54 ενώ έφτασε μέχρι και το 26,8% σε τέταρτο (22:30-22:45).

IQ 160: Όλα όσα έγιναν στην avant premiere

Στο κοινό γυναίκες 18 – 24, η σειρά σημείωσε μερίδιο τηλεθέασης 39,4% ενώ σε τέταρτο έφτασε στο εντυπωσιακό 66% (22:30 – 22:45)!

Η πρεμιέρα της σειράς είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό γυναίκες 18–54, με μερίδιο τηλεθέασης 22,3% και στο κοινό άνδρες 18-54, με μερίδιο τηλεθέασης 23,3%.

Τη σειρά παρακολούθησαν για έστω ένα λεπτό 2,2 εκατομμύρια τηλεθεατές στο σύνολο του κοινού.

iq 160

Και το Twitter πήρε φωτιά από τα πρώτα κιόλας λεπτά της πρεμιέρας του IQ 160, με το κοινό να αποθεώνει την πολυαναμενόμενη σειρά και τους πρωταγωνιστές της!

Το hashtag #IQ160gr μπήκε πολύ γρήγορα στα Twitter Trends, αγγίζοντας την κορυφή μέχρι το τέλος της προβολής του.

Το κοινό σχολίαζε ακατάπαυστα την πλοκή, συμμετείχε ενεργά στις υποθέσεις για τη λύση των αστυνομικών μυστηρίων, ταυτίστηκε με τους χαρακτήρες, ξεκαρδίστηκε με τις αντιδράσεις του Υπαστυνόμου Αργύρη Καλατζή, λάτρεψε το μπρίο και την σπιρτάδα της Πηνελόπης, και φυσικά, εντυπωσιάστηκε με την ταχύτητα τις πλοκής και τις έξυπνες ατάκες της!

Ο τουιτεράς της σειράς ήταν όλο το βράδυ εκεί, παρέα με το τηλεοπτικό κοινό για να σχολιάσει, να απαντήσει σε ερωτήματα και φυσικά να ξεσηκώσει τους τουιτεράδες νέους φίλους της σειράς, για να δώσουν όλοι μαζί ραντεβού για τη συναρπαστική, ανατρεπτική συνέχεια του IQ 160, την επόμενη Κυριακή 2 Απριλίου, με διπλό επεισόδιο !

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top